3 Bin TL'ye kadar IEM kulaklık önerisi

2 tane dönüştürücü ile bağlamak ses kalitesini etkilemez mi? Genelde telefonda kullanacağım gerçi de
Yok hocam etkilemiyor garip bir şekilde. 3.5 mm to usb-c'lerde zaten ses seviyesini yükseltir ve çok azıcık kalite arttırır. Ortalama bir kullanıcının her türlü işini görüyor.

Yok hocam etkilemiyor garip bir şekilde. 3.5 mm to usb-c'lerde zaten ses seviyesini yükseltir ve çok azıcık kalite arttırır. Ortalama bir kullanıcının her türlü işini görüyor.
Var mı bir öneri 3.5 tm usb için yoksa rastgele alıp geçiyorum 100 tllik zımbırtılardan

alsam mı ki, cok para harcadım ama
Hocam stok yok ama gelince bir şans verilmeli. Hem müzik hem oyun müthiş. Ama garip bir durum var bu kulaklığın içinden DAC çıkıyor ve çok kalitesiz. Sesi boğuyor. Bende önceden vardı başka bir tane onunla kullanıyorum çok da iyi. İsterseniz bu kadar pahalı birşeyde almayabilirsiniz daha düşük bütçede de müthiş modeller var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mı bir öneri 3.5 tm usb için yoksa rastgele alıp geçiyorum 100 tllik zımbırtılardan
Yok geçme. Onların çipleri çok fark ediyor. Senin telefonun nedir ? Iphone mu Android mi ona göre önereceğim.

Hocam stok yok ama gelince bir şans verilmeli. Hem müzik hem oyun müthiş. Ama garip bir durum var bu kulaklığın içinden DAC çıkıyor ve çok kalitesiz. Sesi boğuyor. Bende önceden vardı başka bir tane onunla kullanıyorum çok da iyi. İsterseniz bu kadar pahalı birşeyde almayabilirsiniz daha düşük bütçede de müthiş modeller var.
1000 liraya fln biseyler varsa güzel olur kafa ağrıtmayacak, evde o kadar cok kulaklık var ki aklın almaz bi iem yok

link var mıdır
Stok daha yeni yenilenmiş cok şanlısın.

Evdeki Wifi 2.4 olduğu için bluetooth kulaklık takıp telefondan dizi izlemek için mecburen mobil veri açıyorum çünkü wifi ile çakıştığı için 240p video bile açılmıyor. Fiber gelecek eve ama daha zamanı belli değil, gelse bile IEM kulaklık merakımı gidermiş olurum en azından her türlü kullanılır. Type-C olması gerekli bu arada çünkü jak girişi yok telefonda. Hatta ikisi birlikte olan bir kulaklık varsa çok iyi olur. Duruma göre daha çoğunu gözden çıkarabilirim ama 3 bin'e kadar olsa yeterli şu anlık. Amacım öyle çok iyi bir deneyim yaşamak değil.
Kefine klean al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri