2.000 TL kupon var o kuponlar birlikte başlıktaki fiyatta düşüyor. Dip fiyata yakın bir fiyatta düşmüş, satıcı Trendyol ihtiyacı olan değerlendirebilir.
The TCL QM6K is an entry-level TV released in 2025 and technically replaces the 2024 TCL Q6/Q651G QLED, although the newer model is a step up from the previous o...
The TCL QM7K is a mid-range TV released in 2025. It sits below the TCL QM8K and replaces the 2024 TCL QM7/QM751G QLED. It supports both 4k @ 144Hz and 1080p @ 28...
www.rtings.com
Yurt dısında qm6k diye geciyor. Qm7k ile arasında cok fark var bütçesi olan ona cıksın
cok özeniyorum televizyon hakkında bu kadar şey bilmenize, galiba en son 8 yıl önce falan izlemiştim yeni televizyon alınacak olsa 60 yaşında vatandan televizyon almaya giden amcalardan farkım yok xd
cok özeniyorum televizyon hakkında bu kadar şey bilmenize, galiba en son 8 yıl önce falan izlemiştim yeni televizyon alınacak olsa 60 yaşında vatandan televizyon almaya giden amcalardan farkım yok xd
Fazla detaya girmeden herkesin anlayacağı şekilde bilgilendireceğim. Çok önemli olmayan kısımlara detay bilgi diye ekleyeceğim, isteğe bağlı okuyabilirsiniz veya geçebilirsiniz. Öncelikle monitör seçmeden önce incelemesi bulunan bir model seçmeniz gerekiyor. Bunun sebebi kâğıtüstünde yazanların...
The TCL QM6K is an entry-level TV released in 2025 and technically replaces the 2024 TCL Q6/Q651G QLED, although the newer model is a step up from the previous o...
The TCL QM7K is a mid-range TV released in 2025. It sits below the TCL QM8K and replaces the 2024 TCL QM7/QM751G QLED. It supports both 4k @ 144Hz and 1080p @ 28...
www.rtings.com
Yurt dısında qm6k diye geciyor. Qm7k ile arasında cok fark var bütçesi olan ona cıksın
Hocam mesajları okumadınız sanırım. 55q6c ve 55q7c modelleri 55c6k ve 55c7k ile aynı. Q ve c serisinin kaplaması farklı sadece. 55c7k gereksiz pahalı şu an. Satıcı veya stok sorunundan muhtemelen, serbest piyasa.