Kanser hastası kardeşime sistem

gecmiş olsun, umarım iyi olup güzel günler görür. bilgisayarını sağlıklı ve güzel günlerde kullansın.

Öncelikle çok geçmis olsun Inşallah iyileşir.Güzel haberlernizi bekliyoruz.Taksit şartmı yoksa peşin bazı parçaları alabilir misiniz?Örnek veriyorum ram,ssd ve ekran kartı 2.elde totalde 10 15k fark ettirebilir.

Herkese merhaba dostlarım bir sistem kurmak istiyorum kardeşim için kendisi kanser hastası bu süreçte mutlu olması için 2K / 4K bir sistem toplayacağım vade farksız alacağım için parça parça almayı düşünüyorum kafamda ki sistem böyle.

İşlemci: 7800x3d amd

Ekran Kartı: 9070xt Saphire nitro +

Anakart: msi gaming plus b850m wifi6e amd am5

Ram: Patriot Viper DDR5 6000 mhz 2 x 16 cl 36

Soğutucu: Asus prime lc360 argb

Kasa: Corsair 3500x 850w gold

SSD: Kingston kc3000 2 tb m.2 ssd

Düşünceleriniz nelerdir ram ve soğutucu da kafam karışık ve sistemde bir sıkıntı çıkar mı ekran kartı kablosu erimesi falan ?
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım bu illet hastalıktan kurtulabilir. Zamanında Rust oynarken kanser hastası olan bir kardeşimiz hastaneden bizimle oyun oynuyordu o geldi aklıma çocuğa 10 sene geçse de seni unutmam demiştim öyle de oldu. Sisteme geçecek olursak bütçeniz güzel ama yine yüksek performans alıp hemde para tasarrufu yapabileceğiniz bi sistem kurabiliriz örnek olarak 7800x3d yerine 7500x3d koyun 9070xt yerine 5070 koyun b850 yerine b650 koyun lc360 yerine thermalright phantom spirit, assassin king 120 se soğutucu koyun.

Herkese merhaba dostlarım bir sistem kurmak istiyorum kardeşim için kendisi kanser hastası bu süreçte mutlu olması için 2K / 4K bir sistem toplayacağım vade farksız alacağım için parça parça almayı düşünüyorum kafamda ki sistem böyle.

İşlemci: 7800x3d amd

Ekran Kartı: 9070xt Saphire nitro +

Anakart: msi gaming plus b850m wifi6e amd am5

Ram: Patriot Viper DDR5 6000 mhz 2 x 16 cl 36

Soğutucu: Asus prime lc360 argb

Kasa: Corsair 3500x 850w gold

SSD: Kingston kc3000 2 tb m.2 ssd

Düşünceleriniz nelerdir ram ve soğutucu da kafam karışık ve sistemde bir sıkıntı çıkar mı ekran kartı kablosu erimesi falan ?
kardeşiniz nitro+ ve 7800x3d de kesin ise
geri kalanı
beyaz isterse

siyah isterse
attığınız ram
attığım kasanın siyahı 🤓
attığım soğutucunun siyahı 🤓

ben olsam bütçe de sizinki gibi yüksek olsa böyle bir sistem toplardım ha tabi 9800x3d 5080 sistemde çıkabilir fakat bilemedim bence gerek yok

geçmiş olsun bu arada umarım iyileşir

Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım bu illet hastalıktan kurtulabilir. Zamanında Rust oynarken kanser hastası olan bir kardeşimiz hastaneden bizimle oyun oynuyordu o geldi aklıma çocuğa 10 sene geçse de seni unutmam demiştim öyle de oldu. Sisteme geçecek olursak bütçeniz güzel ama yine yüksek performans alıp hemde para tasarrufu yapabileceğiniz bi sistem kurabiliriz örnek olarak 7800x3d yerine 7500x3d koyun 9070xt yerine 5070 koyun b850 yerine b650 koyun lc360 yerine thermalright phantom spirit, assassin king 120 se soğutucu koyun.

monitor olarak da 2

750 lira / 500 liralık kupon kodları var, ekran kartı / işlemci siparişlerini ver istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 k tutmamalı hocam bir sıkıntı var o işte
parça parça bakarsak 35 k 9070 xt
6.5 k 7500f (15k 7800x3d)
10k mobo
10-15 k kasa +psu
20 k ram
ssd + suğutucu 10 k
desen tutacağı 100 k max.

bu fiyatlarda VATAN oem indirimmleri veya gaming gecesinden daha güzel sistemler de bulunabilir.

ona 120 k vereceğine bunu çekersin yani direk :D
Hocam Amazon sepeti tam 120k ssd zaten 14k ekran kartı saphire nitro seçtiğin için 40k falan buluyor yani şöyle söyleyeyim kredi kartı limitim azaldı şu an içerisinde 110-120k bandında bir bakiye var 5080li sistem çok güzelmiş fakat vade farkı çok koyuyor alamam öyle

Hocam bu da güzelmiş eve geçince bir bakayım vade farkı tek tek alsam vs nasıl olur çok teşekkür ederim

Anakarta o kadar para veriyorsan bari ATX kart al

Tamam anakartı bununla değiştiriyorum o zaman

Hocam Amazon sepeti tam 120k ssd zaten 14k ekran kartı saphire nitro seçtiğin için 40k falan buluyor yani şöyle söyleyeyim kredi kartı limitim azaldı şu an içerisinde 110-120k bandında bir bakiye var 5080li sistem çok güzelmiş fakat vade farkı çok koyuyor alamam öyle

Hocam bu da güzelmiş eve geçince bir bakayım vade farkı tek tek alsam vs nasıl olur çok teşekkür ederim

Tamam anakartı bununla değiştiriyorum o zaman
neredeyse çoğu site 3 taksit yapıyor ekran kartına 6 diye biliyorum bu bütçelerde x870 bak anakart olarak ssd işlemci ve ekran kartı seçtiklerin kalıyor zaten

neredeyse çoğu site 3 taksit yapıyor ekran kartına 6 diye biliyorum bu bütçelerde x870 bak anakart olarak ssd işlemci ve ekran kartı seçtiklerin kalıyor zaten
Tamam hocam çok sizler kadar tecrübeli olmadığım için bilmiyorum hepinize teşekkür ederim

bunları da özelleştirip alabilirsin 3 taksitle kartın uyuyorsa

hocam bir de böyle bir durum da var:

direk 6 taksitle 130 k ya 5080 hazır sistem çekebiliyorsun

bunları da özelleştirip alabilirsin 3 taksitle kartın uyuyorsa

hocam bir de böyle bir durum da var:

direk 6 taksitle 130 k ya 5080 hazır sistem çekebiliyorsun
Mükemmelmiş gerçekten tek sıkıntı benim kartım ziraat

Mükemmelmiş gerçekten tek sıkıntı benim kartım ziraat
valla hocam bizim aradığımız sistemin max değeri 80 k fazlası israf bana göre. 120 k ya 2 ay önce 64 b ramli 9800x3dli x870 ve 5080 li sistem alındı vatanda :D

ram fiyatları da aynıydı yani max 2 k daha ucuzdu şimdiki piyasaya göre

Öncelikle çok geçmis olsun Inşallah iyileşir.Güzel haberlernizi bekliyoruz.Taksit şartmı yoksa peşin bazı parçaları alabilir misiniz?Örnek veriyorum ram,ssd ve ekran kartı 2.elde totalde 10 15k fark ettirebilir.
Bazı parçaları nakit alabilirim 10-15k mesela

Geri