Hoşlandığım Kıza Nasıl Yaklaşmalıyım?

kennyvfx

80+
Reaksiyon skoru
1
9. Sınıfım son 1-2 aydır bir kızdan hoşlanıyorum ona söylemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum neredeyse hiçbir erkekle konuşmuyor arkadaşlarının hepsi kız sizce ona söylemeli miyim

9. Sınıfım son 1-2 aydır bir kızdan hoşlanıyorum ona söylemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum neredeyse hiçbir erkekle konuşmuyor arkadaşlarının hepsi kız sizce ona söylemeli miyim
Önerim okuldan yapma 3 kere yaptım kafayı yedim

bende 9'um dostum. Yani seni en iyi anlayabileceklerden. Aynı sınıftaysan asla yapma. Geçen sene aynı sınıftan 2 kere yaptım. Çok büyük hataydı fakat en azından 2'de durmayı bildim. Farklı sınıflardaysan ve kendine güveniyorsan denenebilir bence. Kaybedeceğin ne var?

instadan takip at önce bi geri takip yaparsa storysine falan yanıt verirsin öyle konuşursunuz eğer kızda da istek varsa çok kasmayın başka kızlar çıkar karşınıza

Agalarınız varken kızlara neden ilgi duyuyorsunuz yakıştıramadım size

dış görünüşünü beğendiğini düşünmüyorsan ve adam akıllı muhabbetiniz yoksa öyle bir şeye kalkışma derim. öncelikle instagramdan istek atıp oradan hikayelerine cevaplar vererek biraz aklına girebilirsin. bunu yaparken de sınıfta falan kızı gördüğünde tanımıyormuş, hiç konuşmuyormuşsunuz gibi davranma. en azından selam ver. cevabını bildiğin soruları sor arada. doğru zaman geldiğinde anlarsın ve söylersin zaten. kızla yazışırken kısa kesip kapatma. konuşma uzarsa uzasın, birbirinizi tanıyın. birkaç gün birkaç hafta geçer bir gün yine konuşurken açılırsın.

Agalarınız varken kızlara neden ilgi duyuyorsunuz yakıştıramadım size
Agalar Arkadan bıçaklaya biliyor Sıkıntı En iyisi Anime Kızları Napcan okuldaki Kızları veya agaları

Anime Kızı Çok konuşmuyor şikayet etmiyor bir şey istemiyor sen ne dersen okeyler sadıklar aldatma olasılıkları yok Her zaman yanındalae hemde sandığındanda yakındalar misss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dudağına yapış
Hımmmmmmmmm🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,272
Üyeler
189,241
Son üye
tarıkeren