drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,737
İnşallah gelir zor ihtimal ama olsunHediyelik![]()
İnşallah gelir zor ihtimal ama olsunHediyelik![]()
SeverizTebrikler salata kazandınız![]()
yarın firma sahibine büyük süpriz olucakHepimize hayırlı olsun
Battık la altannnyarın firma sahibine büyük süpriz olucak
oyuncak faşan gelse ne yapıcaz hocam onu hiç düşünmedim bak nereye başvurucazEn kötü 1400 küsur TL iade olacak gelse on numara fırsat olur oyuncak falan gelmese bari![]()
şu ucuzu ram satan hepsi burada firması geldi aklıma ne oldu harbi o konuyaBattık la altannn
O sebeple kapıda ödeme sipariş verdim hocam. Aksiyon arıyoruz iştepttavm o kadar güven vermiyor ki normal fiyatlı bi ürün bile elimize ulaşmayabilir gibi, iade de ne zamana yapılır belli değil, kalsın benim paramla da faiz kazanmasınlar
PTTAVM den en son 2020 de mi band 5 sipariş verdim ürün Uluslararası taşımadan geldi sanki gelmedi pardon ürün tam 40 gün müdürlükte bekledi adres yakın getirmediler şikayet vara yazdım hemen 30 dk da getirelim dediler reddedip iademi aldım anında bir daha tövbe ettim zaten oradan almaya ama bu sefer TV deniyoruz bakalım kaç yıla gelecek yada iptal mi olacakpttavm o kadar güven vermiyor ki normal fiyatlı bi ürün bile elimize ulaşmayabilir gibi, iade de ne zamana yapılır belli değil, kalsın benim paramla da faiz kazanmasınlar