❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Umarım gelir 😂 gelmesede önemi yok gerçi

3k kişi konuyu görmüş yarısı sipariş geçse satıcının pttavm kariyeri bitti 3 güne anca iptal eder siparişleri

Yine çok çok gereksiz bir konu daha .

aldık bakalım
1771285280659.webp

Gülmekten gözümden yaş geliyor gece gece. Discord' da öylesine bu konunun linkini yolladım arkadaşlara herkesden sipariş verdiğine dair ekran görüntüsü geldi. Sipariş verecek arkadaşlar "mobil75" kuponunu kullanmayı unutmasın, 1364 TL ye denk geliyor.

Gülmekten gözümden yaş geliyor gece gece. Discord' da öylesine bu konunun linkini yolladım arkadaşlara herkesden sipariş verdiğine dair ekran görüntüsü geldi. Sipariş verecek arkadaşlar "mobil75" kuponunu kullanmayı unutmasın, 1364 TL ye denk geliyor.
Tüh ya 74,04tl boşa gitti desene 😕

bu paraya anca kumandası gelir

Bu paraya anca kargocu kapıya kadar gelip üç kere NEXT NEXT NEXT diye bağırdıktan sonra gider.
Yine de kapıda ödeme seçeneğini seçerek aldım millete giderse bağıra bağıra ağlamayım diye.

Son düzenleme:
kapıda ödeme ile denedik red verirlerse sorun olmaz en azından

Kapıda ödeme dedik ama ya o koca kutunun içine oyuncak atıp gönderirlerse

Normalde alınmaması gerekiyor ama bazen yollayan oluyor ya o zaman işin rengi değişiyor.
Satıcı her ne kadar güvenilir olsa da, pazaryeri ve satış tutarını , aynı zamanda satış miktarını hesaba katarsak gelme ihtimali sıfır.
İşin garip tarafı fabrika da bile bu kadar stok yokken bu adam neyine güvenerek bu kadar stok girmiş.

Geri