❌İndirim Bitti! LENOVO 15AHP10 Ryzen7 250 12GB RTX 5060 512GB 40809 TL 1 TB 42429 TL

Bi takip edenleri edilenleri açsana görek
Şaka yapmıyorum bu arada hangi indirimi paylaşsam birkaç dakikaya paylaşıyor beni takip etmese de forumu takip ediyor belli.
razer barracuda indirimimi de sonra da paylaşmıştı geçen yıl kasımda. İnsanlar faydalansın da kimin paylaştığının önemi yok herkes paylaşsın ama :kekw:

Şaka yapmıyorum bu arada hangi indirimi paylaşsam birkaç dakikaya paylaşıyor beni takip etmese de forumu takip ediyor belli.
razer barracuda indirimimi de sonra da paylaşmıştı geçen yıl kasımda. İnsanlar faydalansın da kimin paylaştığının önemi yok herkes paylaşsın ama :kekw:
Seni kimler takip ediyor ? Ben ona bi ara isimbulamajim sen misin diye sormustum hayir ama takip ediyorum forumu demisti.

Bence bi is var ssd ekran karti ve leptop indirimleri cok çıkmaya başladı ya fiyatlar eskiye geliyo yada baska bi is var

Bence bi is var ssd ekran karti ve leptop indirimleri cok çıkmaya başladı ya fiyatlar eskiye geliyo yada baska bi is var
Bence firmaların nakit ihtiyacı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seni kimler takip ediyor ? Ben ona bi ara isimbulamajim sen misin diye sormustum hayir ama takip ediyorum forumu demisti.
16-17 farklı kişi takip ediyor da bence direk forumun sıcak fırsatlarını takip ediyor. İsimbulamajim değil bence çok daha aktifti İsimbulamajim en ufak indirimi dahi paylaşıyordu, kaplan çok seçici

Bence firmaların nakit ihtiyacı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16-17 farklı kişi takip ediyor da bence direk forumun sıcak fırsatlarını takip ediyor. İsimbulamajim değil bence çok daha aktifti İsimbulamajim en ufak indirimi dahi paylaşıyordu, kaplan çok seçici
Bütün bilgiyi verdin herkes görüp kapışacak şimdi

rezalet bi ekrana sahip, klavye tarafinda wasd alti bilek koyulan yer 4-5 aya kalmiyor siyahliyor onun disi super cihaz

Fiyat farkıyla ssd 1 tb yapın daha mantıklı

Firmanın dediğine göre "
Merhaba, ekran kartı 100W. Adaptör 245W ."

GGWP500 koduyla 500 TL daha düşüyor 1 TB olan 42429 TL
5070 veya 5070 ti laptop lazım banaaaa. 4060 tan 5060 laptopa gecmek degmio.
2k da oyun icin laptop yukselticem ama bir turlu onlara boyle indirim verilmiyor.

Ekranın ms'i kötü falan diye laf ediyorum ama 40bine rtx5060 laptop şu dönemde bedava.

İşlemcisi de kötü değil mesela msi cyborg vb.lerinde kullanılan 13420h'den iyi, erazerde kullanılan 210h'den iyi.

Ekran ms'i çok çok önemli değilse sizin için atıyorum hikayeli oyun oynuyorum diyorsanız tercih edilebilir.

Geri