Yunus_emre74
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Hocam zorundayım kendime toplamıyprum piyasa cidden boktan ama yapabileceğim bişey yoksıfır fiyatıyla mi aliyorsunuz????? yakininizla araniz kotu mu hocam niye boyle yapiyorsunuz
hocam o sistemde ne oynamayi dusunuyorsunuz, valla saticilara bagis yapiyorsunuz.Hocam zorundayım kendime toplamıyprum piyasa cidden boktan ama yapabileceğim bişey yok
GTA 5 birde fs oynamak istiyor , pek bi beklentisi yok zatenhocam o sistemde ne oynamayi dusunuyorsunuz, valla saticilara bagis yapiyorsunuz.
Hocam 2. Elde her zaman bi risk durumu var ben o risk durumunu almak istemiyorumsıfır fiyatıyla mi aliyorsunuz????? yakininizla araniz kotu mu hocam niye boyle yapiyorsunuz
sarı sitede uzun süredir bu sektörde olan mağazalardan alabilirsiniz ilinizde olan ilanlara bakın illaha daha iyi bir fiyata bulursunuz aynı parçalarıGTA 5 birde fs oynamak istiyor , pek bi beklentisi yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2. Elde her zaman bi risk durumu var ben o risk durumunu almak istemiyorum
İlim maalesef pc bileşeni olarak berbatsarı sitede uzun süredir bu sektörde olan mağazalardan alabilirsiniz ilinizde olan ilanlara bakın illaha daha iyi bir fiyata bulursunuz aynı parçaları
neredesiniz hocamİlim maalesef pc bileşeni olarak berbat
Bilecik, istiyorsanız bakın 580 e 5 bin TL yazıcak kadar değişik insanlar varneredesiniz hocam
hocam bi bakındım da cidden fiyatlar rezalet ve ilan yok valla sarı sitede mağazalara bakıncağım uzun süredir faaliyet gösteren oradan param güvende ile alım yapabilirsiniz belki güvenirsenizBilecik, istiyorsanız bakın 580 e 5 bin TL yazıcak kadar değişik insanlar var
Tamamdır, teşekkürler, 500 gb sata ssd öneriniz varmıdır?hocam bi bakındım da cidden fiyatlar rezalet ve ilan yok valla sarı sitede mağazalara bakıncağım uzun süredir faaliyet gösteren oradan param güvende ile alım yapabilirsiniz belki güvenirseniz
Sarı sitede filtrelerden param güvende ile işaretleyip ilin dışındaki ikinci el ürünlere bakabilirsin bence. Bu paraya göre attığın sistem pahalı geldiTamamdır, teşekkürler, 500 gb sata ssd öneriniz varmıdır?