Pc için bileşen önerisi

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
17000
Screenshot_20260217-231429.webp

Gtx 1050 TI
5 2600
B450 Anakart
Hikvision 8 g ram
Hepsi 14 bin TL ediyor sıfır almayacağım için bi yakınıma topluyorum çünkü depolama birde kasa&psu kaldı onlarla max 17 bin TL ye ayarlamaya çalışacağım ssd öneriniz varmı m2 veya sata farketmez 500 gb olucak

hocam o sistemde ne oynamayi dusunuyorsunuz, valla saticilara bagis yapiyorsunuz.
GTA 5 birde fs oynamak istiyor , pek bi beklentisi yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır fiyatıyla mi aliyorsunuz????? yakininizla araniz kotu mu hocam niye boyle yapiyorsunuz
Hocam 2. Elde her zaman bi risk durumu var ben o risk durumunu almak istemiyorum

GTA 5 birde fs oynamak istiyor , pek bi beklentisi yok zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2. Elde her zaman bi risk durumu var ben o risk durumunu almak istemiyorum
sarı sitede uzun süredir bu sektörde olan mağazalardan alabilirsiniz ilinizde olan ilanlara bakın illaha daha iyi bir fiyata bulursunuz aynı parçaları

Bilecik, istiyorsanız bakın 580 e 5 bin TL yazıcak kadar değişik insanlar var
hocam bi bakındım da cidden fiyatlar rezalet ve ilan yok valla sarı sitede mağazalara bakıncağım uzun süredir faaliyet gösteren oradan param güvende ile alım yapabilirsiniz belki güvenirseniz

hocam bi bakındım da cidden fiyatlar rezalet ve ilan yok valla sarı sitede mağazalara bakıncağım uzun süredir faaliyet gösteren oradan param güvende ile alım yapabilirsiniz belki güvenirseniz
Tamamdır, teşekkürler, 500 gb sata ssd öneriniz varmıdır?

Geri