tekinahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Valorant için Securty Boot açarken bir şeyler oldu ve bilgisayar açılmamaya başladı dram ışığı yaktı ve sürekli reset atmaya başladı. Anakart ve ramleri servise gönderdim fakat sağlam olduklarını söylediler bende tekrar montaj yaptım yine aynı hatayı aldım sonrasında bilgisayarcıya götürdüm benden biosun çöktüğünü ve yeni bios attıklarını söyledi anakart ram ve ssd olarak götürmüştüm bilgisayarcıya eve gelince yine aynı hatayı aldım bilgisayarcıya tekrar döndüm ve bu sefer full setup götürdüm adam ekran kartımın arızalı olduğunu ve başka ekran kartı takarsak düzeleceğini söyledi eve geldim başka bir ekran kartı taktım yine aynı hatayı aldım güç girişi olamyan bir gtx 740 ekran kartı takıunca bilgisayar açıldı güç kaynağıdan şüphelenip başka bir güç kaynağı ile denedim ama güç girişi bir ekran kartı takınca yine aynı sorunu yaşadım sonuç olarak sorunu çözemedim psu değiştim ekran kartı değiştim anakartı servise gönderdim ama bir türlü eski haline getiremedim bilgisayarı yardım ederseniz sevinirim.
sistem:
ryzen 7500f
b650 eagle ax gigabeyte
rx580 8gb sapphire plus
sistem:
ryzen 7500f
b650 eagle ax gigabeyte
rx580 8gb sapphire plus