Çözüldü✓ Gigabyte MO27Q28G İncehesap ve ServisPoint Tecrübesizliği

Reaksiyon skoru
8
Herkese merhabalar bu markayı ve bu mağazayı neden tercih etmemelisiniz konu sonunda siz karar verin lütfen.
18 günlük kullandığım monitörün ekran panelinin çerçeveden kasasından ayrıldığını fark ettim. Videoları lütfen izleyip yanlışım var ise düzeltin beni.
9 şubatta kargoya verdiğim ürün, bugün tekrar tarafıma ileteceği bilgisi geldi. Ürünün led panelinin çerçeveye sonradan yerleştirildiği ve bu boşlukların normal olduğunu öne süren bir tecrübesiz servispoint cevabını aldım. Ben ne sorun yazdım onlar ne cevap verdi. Ben sağ alt köşede ekran içeri giriyor diyorum onlar boşlukların normal olduğunu söylüyor. Panelin sonradan takıldığını ben de biliyorum 4 köşesinde 1mm boşluk var onu zaten hepimiz biliyoruz ama. Bahsettiğim sorunu lütfen izleyin ve siz karar verin lütfen.

Dürüst olayım 5 sene böyle kullanıp ruhu duymayacak tonla kişi var, bana kalırsa bir sorun yok sadece biraz fazla hareketli. Model bazında böyle olabilir. Sızma veya ölü piksel yoksa ben irdelemezdim.

Dürüst olayım 5 sene böyle kullanıp ruhu duymayacak tonla kişi var, bana kalırsa bir sorun yok sadece biraz fazla hareketli. Model bazında böyle olabilir. Sızma veya ölü piksel yoksa ben irdelemezdim.
Sızma ölü piksel yok ancak hareketli ise neden 4 köşesi değil de sadece sağ alt ve sol alt köşeleri hareketli? Bu bariz kalite kontrol hatası elbette bi problem yok ürünün görüntü kalitesinde ama neden böyle bir sorun olsun? Yarın öbür gün açık olan sağ alt panel arasındaki yapışkanlardan kaynaklı toz çekse içine sonra ne olacak?

Benim qd oled monitör de böyle bir durum yok, bana normal gibi gelmedi, ancak çok kafaya takılacak kadar kötü de durmuyor. THH verip o sırada monitörü kullanırsın, THH ile değişim sağlarsın. 6 ay beleş kullanırsın monitörü, 6 ay sonra sıfırını almış olursun.

Benim qd oled monitör de böyle bir durum yok, bana normal gibi gelmedi, ancak çok kafaya takılacak kadar kötü de durmuyor. THH verip o sırada monitörü kullanırsın, THH ile değişim sağlarsın. 6 ay beleş kullanırsın monitörü, 6 ay sonra sıfırını almış olursun.
Hocam konudan bağımsız , monitörleri 2k veya 1080p tozlarını neyle silmeliyiz

değişim isteyin şak şak ses gelen monitorde ilk defa göruyoruz :kekw:

Thh nedir ilk defa duyuyorum, ancak bu monitörü kullanmak istemiyorum. Servisin bana dediği monitör ekranı çerçeveye sonradan yerleştirilmiş dolayısıyla çerçeve etrafında boşluk olması normaldir ancak ben çerçeve etrafı boşluktan bahsetyorum ekran ile çerçeve arasında boşluk var yani panel altında yapıştırıcısı sürülmemiş veya az sürülmüş gidip geliyor panel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değişim isteyin şak şak ses gelen monitorde ilk defa göruyoruz :kekw:
bu dk dan sonra o markanın hiç bir ürününü kullanmam değişimden ziyade iade talep ediyorum onu da kabul etmiyorlar neymiş normalmiş

Thh nedir ilk defa duyuyorum, ancak bu monitörü kullanmak istemiyorum. Servisin bana dediği monitör ekranı çerçeveye sonradan yerleştirilmiş dolayısıyla çerçeve etrafında boşluk olması normaldir ancak ben çerçeve etrafı boşluktan bahsetyorum ekran ile çerçeve arasında boşluk var yani panel altında yapıştırıcısı sürülmemiş veya az sürülmüş gidip geliyor panel

bu dk dan sonra o markanın hiç bir ürününü kullanmam değişimden ziyade iade talep ediyorum onu da kabul etmiyorlar neymiş normalmiş
kafama takılan acaba bu ürün alınmadan hasar görüp servisde onarım yapilip tekrar mı paketlendi diye şüphelendim açıkcası :monkahmm:

Tüketici hakem heyeti. Eğer sorunlu bir ürün alırsan başvuruyorsun gelip kontrol ediyorlar. Eğer haklı çıkarsan mahkeme kararı niteliğini yasıyor THH kararı. İcraya bile verebiliyorsun. Çoğu zaman tüketicinin lehine karar çıkıyor çünkü tüketici genelde haklı oluyor. Haklı oldugun zaman hakkını alırsın yani.

Benzer yorumu her marka icin gördüm. Dün de MSI qd oled icin birisi almayın sorunlu diyordu. 1 hafta önce de Asus için duydum. Her gün başka bir kullanıcı şikayet ediyor. O zaman hangi markayı alıcaksınız hacı. Sen giga kötü diyon bu arkadaşlar Asus ve MSI kötü diyor ben mi üreteyim oled monitörü? Haklısın evet sorunlu bir ünite denk gelmiş gigabyte yardımcı olması gerekir ama hepsi aynı yani yapacak bir sey yok.
7593.webp
7591.webp

Son düzenleme:
kafama takılan acaba bu ürün alınmadan hasar görüp servisde onarım yapilip tekrar mı paketlendi diye şüphelendim açıkcası :monkahmm:
İnanın aynı şüphe bende de var monitör maalesef 2-3 gün sonra elime geçecek ve bunu ben videolu bir şekilde açacağım. Gelsin göreceğiz ama asla kullanmam bu monitörü bu dk dan sonra

Tüketici hakem heyeti. Eğer sorunlu bir ürün alırsan başvuruyorsun gelip kontrol ediyorlar. Eğer haklı çıkarsan mahkeme kararı niteliğini yasıyor THH kararı. İcraya bile verebiliyorsun. Çoğu zaman tüketicinin lehine karar çıkıyor çünkü tüketici genelde haklı oluyor. Haklı oldugun zaman hakkını alırsın yani.

Benzer yorumu her marka icin gördüm. Dün de MSI qd oled icin birisi almayın sorunlu diyordu. 1 hafta önce de Asus için duydum. Her gün başka bir kullanıcı şikayet ediyor. O zaman hangi markayı alıcaksınız hacı. Sen giga kötü diyon bu arkadaşlar Asus ve MSI kötü diyor ben mi üreteyim oled monitörü? Haklısın evet sorunlu bir ünite denk gelmiş gigabyte yardımcı olması gerekir ama hepsi aynı yani yapacak bir sey yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yapacak çok şey var ancak kulak arkası yapıyor fimalar. Biz de bunların saçmalıklarını paylaşıyoruz ki bizim düştüğümüz hataya kimse düşmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri