hocam içinden çıkan termal macun yeterlimi?Segotep daha iyi ve işlemcine de fazlasıyla yeter.
Termal macun dandik olsa bile çift kule daha iyi soğutur. Hatta termal macun sürmesen bile çift kule daha iyi.hocam içinden çıkan termal macun yeterlimi?
termal macun sürmeden olur mu hiç hocam abartmayın benceTermal macun dandik olsa bile çift kule daha iyi soğutur. Hatta termal macun sürmesen bile çift kule daha iyi.
Olur demiyorum çift kule macunsuz bile olsa tek kuleden daha iyi soğutur diyorum. adam macun yeter mi diye soruyor halbuki her türlü diğer soğutucu daha iyi.termal macun sürmeden olur mu hiç hocam abartmayın bence![]()
hocam şuanki soğutucuda boştayken 25 yük altındayken 90 hatta 100 dereceleri görüyor işlemcim soğutma yetersizliğindenmidir yoksa montaj hatası falanmı?Olur demiyorum çift kule macunsuz bile olsa tek kuleden daha iyi soğutur diyorum. adam macun yeter mi diye soruyor halbuki her türlü diğer soğutucu daha iyi.
Şu anki soğutucun stok soğutucu ise normal.hocam şuanki soğutucuda boştayken 25 yük altındayken 90 hatta 100 dereceleri görüyor işlemcim soğutma yetersizliğindenmidir yoksa montaj hatası falanmı?
frisby fcl-f1336c takılı şuanda yetmesi lazım dediler ama yetmiyoŞu anki soğutucun stok soğutucu ise normal.
Onu yanlış montajlama ihtimalin çok zor braketle takılıyor epey basit montajlaması.frisby fcl-f1336c takılı şuanda