Samsung Odyssey G3 alınır mı?

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
122
Genel olarak ofis kullanımı ara sıra da oyun oynamak için monitör arıyorum. Samsung odyssey g3 hoşuma gitti. Yükseklik ayarı açı ayarlaması vs olsun. Tavsiye eder misiniz?
Ek olarakta bir tane f/p oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu arıyorum 5-6 saatim oturarak geçiyor belime ağrı yapıyor.

yukarı aşağı yok ama g3 rezalet 3bine almam öyle söyleyeyim, berbat bir paneli var
Benim için yukarı aşağı önemli ama ilk kullanım amacı ofis olacak. Rekabetçi oyunda pek oynamıyorum açıkçası.

Benim için yukarı aşağı önemli ama ilk kullanım amacı ofis olacak. Rekabetçi oyunda pek oynamıyorum açıkçası.
alınmaz hocam. kanser bir paneli var. 1kya monitör kolu al bir tane onunla kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz hocam. kanser bir paneli var. 1kya monitör kolu al bir tane onunla kullan

Onu da araştırdım fakat masam müsait değil. Mecburen monitör değiştirmek zorundayım :(

g3 alınmaz hocam
Hocam ne alcaz o zaman 😂

Hocam ne alcaz o zaman 😂
Bana o kabiliyette bişey lazım

FAZEON X24F166P 24" 165Hz 0.5ms IPS FHD HDMI + DP PIVOT GAMING MONITOR

Chatgpt önerisi

Arkadaşlar alınmaz demiş ancak ben 1.5 sene kullanmış biri olarak alınmaz diyorum 🤣

Gerçekten hayatımda aldığım en rezil üründü. Ghostingden miden bulanır öyle söyleyeyim.
3 4 k bütçeye temiz bir ıps alıp geç kardeşim.

Arkadaşlar alınmaz demiş ancak ben 1.5 sene kullanmış biri olarak alınmaz diyorum 🤣

Gerçekten hayatımda aldığım en rezil üründü. Ghostingden miden bulanır öyle söyleyeyim.
3 4 k bütçeye temiz bir ıps alıp geç kardeşim.
Fazeon alayım mı o zaman?

Geri