Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Artık Misket oynayan da yok. Bazı nadir bulunan renk karışımları olurdu ve onlar değerli olurdu.
yazılım mantıklı bi fikir edit te aynı şekil ama bunlar gelip geçiçi daha çok koleksyon ilgimi çekiyor ama neyin koleksyonunu yapıcam bi fikrim yokbu sakatlanıp sürememe döneminde yazılım edit veya enstrüman iyi olabilir
hot wheels arabaları falan olabilir daha ucuzlar ama güzel arabaları bulması zor bisikletle geze geze ararsın heyecan olur belki burada bulurum falan diyedaha çok birşeyler biriktirmek gibi hobiler istiyorum lego istiyorum ama işte çok pahalı böyle lego benzeri biraz daha ucuz bi bildiğin hobi varmı
bazılarıda sigara paketi biriktiyordu eskidenArtık Misket oynayan da yok. Bazı nadir bulunan renk karışımları olurdu ve onlar değerli olurdu.
haklsıın buda mantıklı fikirhot wheels arabaları falan olabilir daha ucuzlar ama güzel arabaları bulması zor bisikletle geze geze ararsın heyecan olur belki burada bulurum falan diye![]()
abinin dediği gibi kalem olabilir arabalar pahalı olabilir yaprak toplayın çiçek toplayın ben küçükken inşaat da gezip vida toplardim babam kullandı hepsiniyazılım mantıklı bi fikir edit te aynı şekil ama bunlar gelip geçiçi daha çok koleksyon ilgimi çekiyor ama neyin koleksyonunu yapıcam bi fikrim yok
html nasıl eğlenceli hocam ya ırgat gibi kod yazıyorsun hiç bir kolaylık yok hangi programdan yazıyorsun kodlarını notepad++ visual studio falanPython veya Java öğren kendi kendine program yap html ve CSS öğren kendi kendine site tasarla veyahut eşit yap kendi çapında
bana göre yazılım iyi bir hobi sürekli düşündürmeye itiyor odaklanmayı da sağlıyor ben 3 saat bir site için uğraştım kötü olması iyi olması önemli değildi 1-2 saat hata aramak vs gayet eğlenceli geliyor bana zihnim çalışıyor vs
bağlama gitar piano klarnet gibi enstrüman aletlerini çalabilirsin
güreş boks gibi sporlar yapabilirsin
ben bunlar arasından
Python
boks
güreş
bağlama
html
css
yaptım en eğlencelileri HTML CSS güreş ve boks geldi bu sende bunların olacağı anlamına gelmiyor hepsini dene birinde tutunursun
ne diyelim geçmiş olsun üzücü bi durum gibiabinin dediği gibi kalem olabilir arabalar pahalı olabilir yaprak toplayın çiçek toplayın ben küçükken inşaat da gezip vida toplardim babam kullandı hepsini![]()
en sonunda başarınca o başarı sevkli olabilir muhtemlen öyle eğleniyordurhtml nasıl eğlenceli hocam ya ırgat gibi kod yazıyorsun hiç bir kolaylık yok hangi programdan yazıyorsun kodlarını notepad++ visual studio falan
vscode ve bana eğlenceli geliyor çocukluktan geldiği içindir muhtemelen inanın sırf şu yazılım yüzünden 4-5 saat çalışmak kimya fizik veya biyolojiye oturduğumda hiç sesim çıkmıyor mızmızlanmıyorum bir de hedef koyunca güzel oluyorhtml nasıl eğlenceli hocam ya ırgat gibi kod yazıyorsun hiç bir kolaylık yok hangi programdan yazıyorsun kodlarını notepad++ visual studio falan
php kullanıyor musun veya c# keşke bende önceden yazmaya başlasaydım anlık gelişti her şeyvscode ve bana eğlenceli geliyor çocukluktan geldiği içindir muhtemelen inanın sırf şu yazılım yüzünden 4-5 saat çalışmak kimya fizik veya biyolojiye oturduğumda hiç sesim çıkmıyor mızmızlanmıyorum bir de hedef koyunca güzel oluyor
yok ben arka yuze girmedim hiç html css yaptım sadece bir de if else derecede (derece yok) Python PHP de kullanmadım şuana dek kendi çapımda yaptım vscode baya iyi yaphp kullanıyor musun veya c# keşke bende önceden yazmaya başlasaydım anlık gelişti her şeyyavaş yavaş öğreniyorum bende html çok sıkıcıydı ama ya valla notepad++ yazıyoduk bide tam uğraştırıcıydı
En iyisi PVC borusundan araba modelleri yapmaktır. Adam bu işin nirvanasını yaşıyor. Sonuna kadar izleyeceğin en iyi Hobi videosu olabilir.
nerden ogrenecezPython veya Java öğren kendi kendine program yap html ve CSS öğren kendi kendine site tasarla veyahut eşit yap kendi çapında
bana göre yazılım iyi bir hobi sürekli düşündürmeye itiyor odaklanmayı da sağlıyor ben 3 saat bir site için uğraştım kötü olması iyi olması önemli değildi 1-2 saat hata aramak vs gayet eğlenceli geliyor bana zihnim çalışıyor vs
bağlama gitar piano klarnet gibi enstrüman aletlerini çalabilirsin
güreş boks gibi sporlar yapabilirsin
ben bunlar arasından
Python
boks
güreş
bağlama
html
css
yaptım en eğlencelileri HTML CSS güreş ve boks geldi bu sende bunların olacağı anlamına gelmiyor hepsini dene birinde tutunursun