Yardım 75 ( F TUŞLU ) KLAVYE ÖNERİSİ

Bozo47

80+
Reaksiyon skoru
97
Bütçe
4000
3/4k kadar manyetik veya sağlam bi klavye önerisi alabilirim veya 2.el bunu bul dediğiniz birşeyler varsa tavsiye alırım.

3/4k kadar manyetik veya sağlam bi klavye önerisi alabilirim veya 2.el bunu bul dediğiniz birşeyler varsa tavsiye alırım.

Bütçeyi biraz artırabilirseniz W75, Mirliva koduyla birlikte alabilirsiniz.

Artıramıyorsanız GameRaider K1 HE alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben geçen 1000tlye bunu aldım red swict klavye hissiyatı güzel ve çok rgb renk ayarlaması var illa 4000 olmasın diyorsan bunu öneririm kral
Boyut olarak %75 istemiş, ayrıca bunlar çok giriş seviyesi. Çok çabuk çift basma sorunu, yay sesi sorunları ve hızlı kullanımda kasadan gelen titreşim sesleri de cabası. Ayrıca manyetik klavye istemiş, manyetik klavyelerde switchler daha uzun ömürlü, çift basma sorunları neredeyse yaşanmıyor ve basım süresini ayarlayabildiğinizden genel konfor artıyor.

Boyut olarak %75 istemiş, ayrıca bunlar çok giriş seviyesi. Çok çabuk çift basma sorunu, yay sesi sorunları ve hızlı kullanımda kasadan gelen titreşim sesleri de cabası. Ayrıca manyetik klavye istemiş, manyetik klavyelerde switchler daha uzun ömürlü, çift basma sorunları neredeyse yaşanmıyor ve basım süresini ayarlayabildiğinizden genel konfor artıyor.
haklısın ben aldım fıyatına göre ıyı memnun oldugum ıcın önerdım düşünürse kendısı bilir sadece öneri

K1 bende araştırdım iyi güzel ürün aklımda ondan yana gidip geliyordu , wrait bilmiyordum indirimle 4200 geliyor, ikisi arasında çok bişey olmayacaktır diye düşünüyorum , wrait sarı siteden 2.5 ikna edebilirsem ona giderim gibi 😀 teşekkür ederim hepinize hocam💕

Geri