3/4k kadar manyetik veya sağlam bi klavye önerisi alabilirim veya 2.el bunu bul dediğiniz birşeyler varsa tavsiye alırım.
Boyut olarak %75 istemiş, ayrıca bunlar çok giriş seviyesi. Çok çabuk çift basma sorunu, yay sesi sorunları ve hızlı kullanımda kasadan gelen titreşim sesleri de cabası. Ayrıca manyetik klavye istemiş, manyetik klavyelerde switchler daha uzun ömürlü, çift basma sorunları neredeyse yaşanmıyor ve basım süresini ayarlayabildiğinizden genel konfor artıyor.ben geçen 1000tlye bunu aldım red swict klavye hissiyatı güzel ve çok rgb renk ayarlaması var illa 4000 olmasın diyorsan bunu öneririm kral
![]()
MageGee MK-BOX Pudding 68 Tuş RGB Red Switch Kablolu Beyaz Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
haklısın ben aldım fıyatına göre ıyı memnun oldugum ıcın önerdım düşünürse kendısı bilir sadece öneriBütçeyi biraz artırabilirseniz W75, Mirliva koduyla birlikte alabilirsiniz.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Artıramıyorsanız GameRaider K1 HE alınabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boyut olarak %75 istemiş, ayrıca bunlar çok giriş seviyesi. Çok çabuk çift basma sorunu, yay sesi sorunları ve hızlı kullanımda kasadan gelen titreşim sesleri de cabası. Ayrıca manyetik klavye istemiş, manyetik klavyelerde switchler daha uzun ömürlü, çift basma sorunları neredeyse yaşanmıyor ve basım süresini ayarlayabildiğinizden genel konfor artıyor.
Bütçeyi biraz artırabilirseniz W75, Mirliva koduyla birlikte alabilirsiniz.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Artıramıyorsanız GameRaider K1 HE alınabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boyut olarak %75 istemiş, ayrıca bunlar çok giriş seviyesi. Çok çabuk çift basma sorunu, yay sesi sorunları ve hızlı kullanımda kasadan gelen titreşim sesleri de cabası. Ayrıca manyetik klavye istemiş, manyetik klavyelerde switchler daha uzun ömürlü, çift basma sorunları neredeyse yaşanmıyor ve basım süresini ayarlayabildiğinizden genel konfor artıyor.