En ucuz 9070xt'li montster sistem 95bin tl

Maalesef size katılmıyorum. Arkadaşın söylediği sistem kesinlikle alınmaz ama benim söylediğim sistem bugünün şartlarında alınabilir.

Çok değil bir kaç ay önce 90.000 TL'ye rtx 5080'li sistem önerisinde bulunmuştum. Alınırdı alınmazdı diye konuşuldu. Şimdi geldiğimiz noktada 120.000+ TL ve üstü. Hatta daha da çıkıyor. O yüzden fiyatların eskisine kıyasla fahiş yüksek olduğu doğru ama daha da pozitif yönde gideceği şüpheli.

He aceleniz yoksa muhtemelen 1-2 sene hatta 3 seneye varan normalleşme beklenebilir. Bu fiyattaki normalleşme beklenirken de ram krizi, ssd krizi, zart krizi zort krizi gibi krizlerin olmayacağını umut etmek dışında elimizde bir seçenek yok.

Yani demem o ki illa sıfır alınacaksa ve bugün lazımsa bu sistem alınabilir. Çok uzun süre beklenirse ileride daha iyi fiyatlar görülebilir ama çok iyi fiyatlar olacağını da sanmıyorum.

Önerim ikinci elden ürün kovalamanız. Bazı satıcılar taksit de yapıyor. Belki düzgün size uygun bir ürün denk gelebilir.
bitik soket önermişsin bir de ek olarak ikinci ele yönel demişsin kanka😃

benim attığım en eli yüzü düzgün sistem kararınızı verin.
hacı kasa falan cok kötü ya o paraya zaten sinerjide daha iyisi var

ben kullandım da kullandırttım da çünkü memnundum psusundan vs, eger beğenilmezse 1.5k+ corsair 3500x var rm850e ile birlikte.

kasayı kullandınız mı ki hocam?
evet, vatan geçen sene 14kya 4060 sistem sattı 1 dk falan sürdü arkadaşıma almıştım. bizim eve geldi bizden ona kargoladım. berbat. sacı o kadar ince ki gerçekten kötü. fan kalitesi kötü. minicik kasa. 3 fanlı 4060 değecek şekilde sığıyor. her şeyi berbat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

matx kasa olması zaten baştan falso

hacı kasa falan cok kötü ya o paraya zaten sinerjide daha iyisi var

attığım sistemi incelemenizi öneririm. parça kalitesi bakimindan.

evet, vatan geçen sene 14kya 4060 sistem sattı 1 dk falan sürdü arkadaşıma almıştım. bizim eve geldi bizden ona kargoladım. berbat. sacı o kadar ince ki gerçekten kötü. fan kalitesi kötü. minicik kasa. 3 fanlı 4060 değecek şekilde sığıyor. her şeyi berbat

matx kasa olması zaten baştan falso
karistiriyorsunuz hocam bu pro versiyon e-atx bu..

neyse kime laf anlatıyorum ki ezbere takılin valla

ocypus kasa ve soğutucu öneriyorsunuz da kendi sisteminizi emanet eder misiniz onlara merak içindeyim

kasa 150 liraya az cok hallediliyor da, anakart secimleri rezil. 4k fazla ekliyor adam gibi bir anakarta. benim attıgımda sapphire b650 daha makul fiyata ekleniyor. 8kya 9700x vs. vs.
sapphire anakart alsın da sonra forumda çözüm arayak mesaj kasar insanlar haklısınız 😃

attığım sistemi incelemenizi öneririm. parça kalitesi bakimindan.

karistiriyorsunuz hocam bu pro versiyon e-atx bu..

neyse kime laf anlatıyorum ki ezbere takılin valla

ocypus kasa ve soğutucu öneriyorsunuz da kendi sisteminizi emanet eder misiniz onlara merak içindeyim
msi kasayı diyorsun sandım dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri