falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,749
bitik soket önermişsin bir de ek olarak ikinci ele yönel demişsin kankaMaalesef size katılmıyorum. Arkadaşın söylediği sistem kesinlikle alınmaz ama benim söylediğim sistem bugünün şartlarında alınabilir.
Çok değil bir kaç ay önce 90.000 TL'ye rtx 5080'li sistem önerisinde bulunmuştum. Alınırdı alınmazdı diye konuşuldu. Şimdi geldiğimiz noktada 120.000+ TL ve üstü. Hatta daha da çıkıyor. O yüzden fiyatların eskisine kıyasla fahiş yüksek olduğu doğru ama daha da pozitif yönde gideceği şüpheli.
He aceleniz yoksa muhtemelen 1-2 sene hatta 3 seneye varan normalleşme beklenebilir. Bu fiyattaki normalleşme beklenirken de ram krizi, ssd krizi, zart krizi zort krizi gibi krizlerin olmayacağını umut etmek dışında elimizde bir seçenek yok.
Yani demem o ki illa sıfır alınacaksa ve bugün lazımsa bu sistem alınabilir. Çok uzun süre beklenirse ileride daha iyi fiyatlar görülebilir ama çok iyi fiyatlar olacağını da sanmıyorum.
Önerim ikinci elden ürün kovalamanız. Bazı satıcılar taksit de yapıyor. Belki düzgün size uygun bir ürün denk gelebilir.