❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Kutu içeriğiyle başlıyayım zaten fotoğraflandığı için sadece eksi olarak HDMI ile 200 Hz elde edebilmek isterdim, USBC kablosuyla gelmesi de artı.
Bana gelen ünitede ölü pixe, ışık sızması, backlight bleeding yok. IPS Glow ise şahsi düşüncem orta/az seviyede.
Arayüz gerçekten çok sade ve amacına uygun ve joystick kullanımı pratik.
Renkler gerçekten iyi, yani WOLED ile siyah harici her renkte yan yana sırıtmayacak derecede iyi.
Hoparlör de aşırı hoşuma gitti çok iyi sesi var sanki external kullanıyor gibi.
Ben monitörü L masa kullandığım için çapraz bir şekilde soluma koydum ve düz de baksam yandan da baksam KTC modelinde yaşadığım aşırı bulutlu gözükme yok. Çok az derecede açıdan dolayı olması gerektiği gibi grainy gözüküyor beni rahatsız etmedi.
Display Pilot 2 uygulamasıyla da bir çok ayara erişebilmek de hoşuma gitti.
Genel olarak çok memnunum zaten ikincil monitör yapıcaktım ve işlevini yerine getiriyor. Bana sorarsanız OLED deneyimlememiş birisi için kesinlikle birincil monitör olarak kullanılır ben yan yana siyah içeren oyunda denediğimde sadece devasa fark gördüm o kadar.

Ben monitör konusunda hassas ve pimpirikli olmama rağmen beklentilerimi karşıladı, alıcaklar ve almış olanlara da hayırlı olmasını dilerim.
Credit to @ahmttunc hocam. :D

Sol tarafta BenQ EW270Q 27″ - Sağ tarafta Gigabyte MO27Q28G

1771454884436.webp

1771454896863.webp

1771454934536.webp

1771454945164.webp

1771454914599.webp

1771454998424.webp

Son düzenleme:
Kutu içeriğiyle başlıyayım; zaten fotoğrafladığı için sadece eksi olarak HDMI ile 144 Hz elde edebilmek isterdim, USBC kablosuyla gelmesi de artı.
Bana gelen ünitede ölü pixel ve ışk sızması yok. IPS Glow ise şahsi düşüncem orta/az seviyede.
Arayüz gerçekten çok sade ve amacına uygun ve joystick kullanımı pratik.
Renkler gerçekten iyi, yani WOLED ile siyah harici her renkte yan yana sırıtmayacak derecede iyi.
Hoparlör de aşırı hoşuma gitti çok iyi sesi var sanki external kullanıyor gibi.
Ben monitörü L masa kullandığım için çapraz bir şekilde soluma koydum ve düz de baksam yandan da baksam KTC modelinde yaşadığım aşırı bulutlu gözükme yok. Çok az derecede açıdan dolayı olması gerektiği gibi grainy gözüküyor beni rahatsız etmedi.
Display Pilot 2 uygulamasıyla da bir çok ayara erişebilmek de hoşuma gitti.
Genel olarak çok memnunum zaten ikincil monitör yapıcaktım ve işlevini yerine getiriyor. Bana sorarsanız OLED deneyimlememiş birisi için kesinlikle birincil monitör olarak kullanılır ben yan yana siyah içeren oyunda denediğimde sadece devasa fark gördüm o kadar.

Sol tarafta BenQ EW270Q 27″ - Sağ tarafta Gigabyte MO27Q28G

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullanın hocam

Güle güle kullanın hocam
Teşekkürler. @ahmttunc hocam teşekkürler sayenizde kendi standartlarıma uygun bir monitör buldum sonunda ve 7600 gerçekten "steal" :D. Hoparlörü de çok iyi ekledim onu da. Beyaz North Bayou F80 alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Ufo testi vs. yapmadım ama bence ghosting de yok. Güzel kalite bir displayport alıp 200 Hz çektiğimde daha da hoş olucaktır.

Teşekkürler. @ahmttunc hocam teşekkürler sayenizde kendi standartlarıma uygun bir monitör buldum sonunda ve 7600 gerçekten "steal" :D. Hoparlörü de çok iyi ekledim onu da. Beyaz North Bayou F80 alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Ufo testi vs. yapmadım ama bence ghosting de yok. Güzel kalite bir displayport alıp 200 Hz çektiğimde daha da hoş olucaktır.
Hdmi ile 200hz alamiyor musunuz hocam. Bir de benim şuanki monitörümde de hoparlör var aynı sesi verir değil mi bi şarkı actigimda

Güle güle kullanın. Evet bence de stealdı. Çok güzel duruyor. İnceleme için elinize sağlık. DisplayPort için konudaki herkese önereceğim F/P kablolar:

1.5 metre yetmezse 2m olarak: https://www.amazon.com.tr/Claws-Dis...65640619267&psc=1&language=tr_TR&gad_source=4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hdmi ile 200hz alamiyor musunuz hocam. Bir de benim şuanki monitörümde de hoparlör var aynı sesi verir değil mi bi şarkı actigimda
şuanki monitörünüz nedir

@arda505 hocamın tavsiye ettiği VA modeli görünce aslında gerçekten aşırı iyiymiş ve 5000 kontrast siyahlar da mükemmel gözükür diye düşünüp biraz üzülücektim; fakat birincil monitörümü OLED yapıcağım için ve BenQ tasarımsal olarak da hoşuma çok gittiği için kendi kullanım amacıma gereksiz buldum.
Malesef 144 Hz alabiliyorum. Sizdeki kaç W bilmiyorum ama bu sağ ve sol olmak üzere olduğu için sanki ek bir hoparlör kullanıyor gibi çok net ve güzel geliyor.

Güle güle kullanın. Evet bence de stealdı. Çok güzel duruyor. İnceleme için elinize sağlık. DisplayPort için konudaki herkese önereceğim F/P kablolar:

1.5 metre yetmezse 2m olarak: https://www.amazon.com.tr/Claws-DisplayPort-Alüminyum-240HZ-FHD-C-DPP-B1/dp/B0D773CP8G/ref=asc_df_B0D773CP8G?mcid=8dfe5d6527963d0faea599ff09c8afe3&tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710380213124&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=7286698400424901388&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012765&hvtargid=pla-2365640619267&psc=1&language=tr_TR&gad_source=4

şuanki monitörünüz nedir
Asus vp249qgr

2wx2

muhtemelen aynı anda çalışmaz. belki programla yapılıyordur ama hoş ses gelmez biri kötü biri iyi
Tamamdır onu bir araştırayım

Yani ben sağ ve sol diye kulağımla ayırt edebiliyorum ve emin ol senin şuanki hoparlöründen daha iyidir.
Olabilir hocam vp249qgr epey eski bir model zaten

Geri