Mikro Takılma Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Sistemi alalı yaklaşık bir sene oldu başlarda böyle değil sadece PUBG de takılma yapıyor başka oyunlarda hiçbir sorunu yok NVIDIA Denetim Masası ayarları full performans odaklı benim bu FPS'leri almam normal mi sistem özelliklerim.
İşlemci: Intel i5 14400F.
Ekran kartı: ASUS RTX 4060.
RAM: G.Skill 2x8 16 GB 3200 MHz.
SSD: WD GREEN512 GB M.2 SSD
PSU: Power Boost: 500W

Şu an oyunda attığım değerler ilk fotoğraftaki uçaktan inerken ikinici ise savaş ortasında grafikler ise en düşükte yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_4501.webp
    IMG_4501.webp
    1.7 MB · Hit: 18
  • IMG_4499.webp
    IMG_4499.webp
    2.1 MB · Hit: 16
PUBG için normal.

Önereceğim şeyler ilk olarak Nvidia denetim masası ayarlarını varsayılana sıfırlayın. Oradaki performans ayarlarının hiçbir faydası olmadığı gibi, görsel hatalar ve bazı sorunlara yol açıyor.

Keza güç seçeneklerinde yüksek performans ayarlı ise dengeliye çekin.

Sonrasında bağlantıdaki güncellemeleri harfiyen kontrol edin. En sonda Wintoys ayarları önerdim onları uygulayın.

PUBG için ayrıca ayar videoları vb. bakılabilir. CPU tüketimini azaltmak için biraz kurcalayın.

PUBG için normal.

Önereceğim şeyler ilk olarak Nvidia denetim masası ayarlarını varsayılana sıfırlayın. Oradaki performans ayarlarının hiçbir faydası olmadığı gibi, görsel hatalar ve bazı sorunlara yol açıyor.

Keza güç seçeneklerinde yüksek performans ayarlı ise dengeliye çekin.

Sonrasında bağlantıdaki güncellemeleri harfiyen kontrol edin. En sonda Wintoys ayarları önerdim onları uygulayın.

PUBG için ayrıca ayar videoları vb. bakılabilir. CPU tüketimini azaltmak için biraz kurcalayın.
hocam öncellikle yanıtınız için teşekkür ederim daha öncesindede format attıktan sonra nvdia denetim masası ayarlarına hiç dokunmamıştım ama takılmalar daha fazla oluyordu bunun sebebi ne olabilir

Sistemi alalı yaklaşık bir sene oldu başlarda böyle değil sadece PUBG de takılma yapıyor başka oyunlarda hiçbir sorunu yok NVIDIA Denetim Masası ayarları full performans odaklı benim bu FPS'leri almam normal mi sistem özelliklerim.
İşlemci: Intel i5 14400F.
Ekran kartı: ASUS RTX 4060.
RAM: G.Skill 2x8 16 GB 3200 MHz.

Şu an oyunda attığım değerler ilk fotoğraftaki uçaktan inerken ikinici ise savaş ortasında grafikler ise en düşükte yardımcı olursanız sevinirim.

Bu iki arkadaşı değiştir

Geri