Windows 10 'DAN W11 HATASI

IoT Enterprise LTSC'ye neden bu kadar karşı çıktınız anlamadım. Hem sadece güvenlik güncelleştirmesi alır, kendi kendine bozulma gibi durumlar daha az olur hem de önyüklü olarak gelen uygulamaların çoğu yüklü gelmez, istenirse PowerShell ile de çok rahat yüklenir. Bu arada ISO amacına uygun olmasa ne olacak anlamadım. Sanki Server 2025 önerdik adama.

Debloattaki tek bir komutla updatei kapatabilirsin update istediğinde geri açarsın sırf hafif sandığınız için gidip en alakasız iot ve ltsc sürümleri kurmanın bir anlamı yok Home kur geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı oluyor Tweak atmayı debloatlamayı biliyorsan benim şuan ki winqü homeum iot enterprisedan daha hafif ki abartı bir debloatta yok basit bir batch scriptle hallediyorsun hepi topu
Güncellemeleri açınca Windows kendi programlarını geri yükler, açmasan güvenlik riski yaşarsın. Zaten SSD olduktan sonra Windows'un her sürümü çok güzel çalışır. Güzel çalışmıyorsa da RAM tüketimi ne kadar düşerse düşsün hayır gelmez 4 GB'den az RAM yoksa. IoT Enterprise'ın tek kurbanı sensindir muhtemelen. Ben Atlas OS'de kullandım Ghost Spectre'da, Tiny 11'de. Eğer sistem ölücü değilse kullananın merakı da yoksa hiç uğraşılacak işler değil.

Güncellemeleri açınca Windows kendi programlarını geri yükler, açmasan güvenlik riski yaşarsın. Zaten SSD olduktan sonra Windows'un her sürümü çok güzel çalışır. Güzel çalışmıyorsa da RAM tüketimi ne kadar düşerse düşsün hayır gelmez 4 GB'den az RAM yoksa. IoT Enterprise'ın tek kurbanı sensindir muhtemelen. Ben Atlas OS'de kullandım Ghost Spectre'da, Tiny 11'de. Eğer sistem ölücü değilse kullananın merakı da yoksa hiç uğraşılacak işler değil.
Söylediğin osların custom olmasının yanı sıra güvenilir olmaması da harika bir olay :) custom iso yükleyin demiyorum zaten native üzerinde oynama yapacaksınız iotla bir sorunum yok sizin için sunulmayan bir sürümü kullanmanızın gram anlamı yok

Söylediğin osların custom olmasının yanı sıra güvenilir olmaması da harika bir olay :) custom iso yükleyin demiyorum zaten native üzerinde oynama yapacaksınız iotla bir sorunum yok sizin için sunulmayan bir sürümü kullanmanızın gram anlamı yok
Kim zararlı demiş 😀 Ghost Spectre dediğim dağıtım kritere takılıyor olabilir ama Atlas OS, Revi OS gibi bir çok dağıtım bu iddialar sebebiyle kendini kullanıcılara harici olarak sunmaya başladı. Ayrıca Atlas OS'un geliştiricileri yaptıkları oynamaları da paylaştılar. Bu dağıtımların alayına güvensiz diyip atmak büyük haksızlık olur, ayrıca sen ne yapıyorsan bu adamlar da hazırını paylaşmış zaten. Ayrıca hangi emperyalist şirket IoT Enterprise gibi daha az hizmetli, gereksiz yenilikler olmayan bir sürümü kullanıcılara neden önerir ki zaten, zararı varsa yaz. Biz Microsoft'un her önerdiğini harfiyen yapacaksak debloat da yapmazdık ki Microsoft dayı daha sağlam para kazansın.

Geri