GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,034
x1550 ile büyüdüm ben4090 cok daha güclü ikisindende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şans değil gerçekler, radeon büyüktür![]()
x1550 ile büyüdüm ben4090 cok daha güclü ikisindende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şans değil gerçekler, radeon büyüktür![]()
e alma o zaman kardes zorla değil yaamd taraftari degilim hocam
cevapladık yaniyeki hocam
2 dosya değiştirip fsr açtığın şu dönemde bir dosya değiştirip dlssin modunu da değiştirebiliyorsun çokta ahım şahım bir şey değil native olması daha iyi @ahmttunc dimi hojamhocam dlss destegi geliyor ya ondan bide vrami yuksek
dlss fsr mfg falan bos is cözünürlüğü düsürüp yüksekmis gibi kendini kandırmak bence2 dosya değiştirip fsr açtığın şu dönemde bir dosya değiştirip dlssin modunu da değiştirebiliyorsun çokta ahım şahım bir şey değil native olması daha iyi @ahmttunc dimi hojam
720pde 1000 hz vermek gibi bir şeydlss fsr mfg falan bos is cözünürlüğü düsürüp yüksekmis gibi kendini kandırmak bence
4090 5090 gibi kartlarda mfg iş yapar ya %1 fps pek düşük olmuyor çünküdlss fsr mfg falan bos is cözünürlüğü düsürüp yüksekmis gibi kendini kandırmak bence
sonucta native görüntü daha iyi her zaman, 5090 sahibi olupta dlss falan acmaz zaten kimse.4090 5090 gibi kartlarda mfg iş yapar ya %1 fps pek düşük olmuyor çünkü
5090 4k ultrada native yüksek fps vermiyor ki bazı oyunlarda açar bencesonucta native görüntü daha iyi her zaman, 5090 sahibi olupta dlss falan acmaz zaten kimse.