frostybite
80+
- Reaksiyon skoru
- 209
H2002P alın o zaman.
Fifine H9 vs ATK N9 vs MCHOSE X9V2 X bildiğiniz jak girişli, döviz vb. olmasa ederi ₺1000 olacak kulaklık. Geçen yıl ₺1500 aldım, kulak pedi hariç bir avantajı yok. Hem kablosu hem omurgası falan kalitesiz. Ses kartınız falan da yoksa ses boğuk ve az geliyor. Şu yöntem ile iyileşse de yetersiz.
H2002P hem ürün kalitesi (omurga, kablo vb. daha iyi) hem de ses kalitesi olarak daha ileride.
Ben de H2002P öneriyorum. Bu arada N11 kuponunuz varsa daha uyguna geliyor, ama satıcının elinde son 1 ürün kalmış.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sürücüsü, inceleme ve ayar önerisi olan videoyu da bırakayım.
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
Diğer kablosuz ürüne fiyat çıkıyorsa açıkcası ATK N9, Mchose X9 gibi daha iyi Çinli alternatifleriniz var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H3 de jak girişli bir kulaklık. İnsanlara hazır sistemlerde aşırı giriş seviyesi anakartlar veriyor. Bu tarz kulaklıklardan performans almak için o anakartlardaki ses kartları yetersiz kalıyor. Açıkcası bütçe ₺2000 altındaysa kesinlikle jak kulaklık önermem. Üstünde de ses kartı yoksa önermem. Bu bütçelerde USB girişli kablolu kulaklık almak daha mantıklı. USB olanlarda ses kartı var.
Fifine bence mikrofon hariç ses tarafında H2002P veya ₺1500-2000 arasına satılan Gamepower, Rampage USB girişli kulaklıklarından çok da farkı yok. Beymen gibi siteler de fiyatı gereksiz şişiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence H9 veya H6'da o fiyatları etmez. Dediğim gibi bu ses ürünü satan siteler, çok da anlamadıklarından mikrofon tarafından bildikleri bu markanın oyuncu ürünlerini gereksiz pahalı satıyorlar.
Mchose X9. ATK N9 diyecektim de ön sipariş için bile stoğu yok, alamıyorsun yani.Fifine H9 vs ATK N9 vs MCHOSE X9