❌İndirim Bitti! KIOXIA EXCERIA PLUS G4 1TB 3.830,37 TL 2.EL

dram var mı bu modelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde bu kadar indirim olmuyor amazon depo ürününde neden bu kadar düşmüş
Oluyor bazen dostum sen, ben görene kadar bot yazılımıyla ürünü çekiyorlar. Yoksa fiyatları güzel düşen ürünler oluyor, ben 2 ay önce 1tb wd sn850x 4k'ya aldım amazon depodan. Durumu oldukça iyiydi şuan o ssdyi kullanıyorum.

ben baktığımda ürün duruyordu aslında
Oluyor bazen dostum sen, ben görene kadar bot yazılımıyla ürünü çekiyorlar. Yoksa fiyatları güzel düşen ürünler oluyor, ben 2 ay önce 1tb wd sn850x 4k'ya aldım amazon depodan. Durumu oldukça iyiydi şuan o ssdyi kullanıyorum.

Amazon depoya yeni eklenen ssd leri nasıl görebiliriz
Arama kısmında tüm kategoriler yazıyor, onu amazon depo seç daha sonra arama kısmına ssd yaz; ama yakalama ihtimalin düşük millet bot yazılım bilan kurmuş onunla yakalıyor. yine de bu şekilde yakalayabilirsin belki.

Arama kısmında tüm kategoriler yazıyor, onu amazon depo seç daha sonra arama kısmına ssd yaz; ama yakalama ihtimalin düşük millet bot yazılım bilan kurmuş onunla yakalıyor. yine de bu şekilde yakalayabilirsin belki.
bot yazılım nasıl yapılıyor

Eğer spesifik takip etmek istediğiniz depo ürünü var ise yazın bu konuya ben bota ekleyip takip ederim bunu da o şekilde buldum zaten. şuan 2x16 gb ramleri , 1 tb 2tb 4tb ssd leri ve ekran kartlarını takip ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri