Işlemci yanıyor mx6 ya geçmelimiyim

isasa-9

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus tuf f15 modelinde bir laptop satın aldım ikinci el bir süre basit işlemler için kullandım memnundum fakat sonrasında cs 2 yükleyip oynamya çalıştığımda işlemci sıcaklıklarının 95 i geçtiğini gücün kıstlandığını gördğm ve termal bakım yaptırmaya karar verdim ilk bulduğum bilgisaayarcıda bakım yaptırdım ve ısı dahada arttı şuan 97 98 turbo kapatınca düzeliyo ama performans düşüyor wat sınırlamasındada çok düşük watlara çekmeme rağmen ısınıyor bilgisayarcı galiba hy 535 veya545 kullandı araştırdığımda bu pc için yeterli olmadığını gördüm sizce tek sorun bumu mx6 ya geçsem düzelirmi ne önerirsiniz

Asus tuf f15 i5 12500h rtx 3050 4gb vram 16 gb ram

Asus tuf f15 modelinde bir laptop satın aldım ikinci el bir süre basit işlemler için kullandım memnundum fakat sonrasında cs 2 yükleyip oynamya çalıştığımda işlemci sıcaklıklarının 95 i geçtiğini gücün kıstlandığını gördğm ve termal bakım yaptırmaya karar verdim ilk bulduğum bilgisaayarcıda bakım yaptırdım ve ısı dahada arttı şuan 97 98 turbo kapatınca düzeliyo ama performans düşüyor wat sınırlamasındada çok düşük watlara çekmeme rağmen ısınıyor bilgisayarcı galiba hy 535 veya545 kullandı araştırdığımda bu pc için yeterli olmadığını gördüm sizce tek sorun bumu mx6 ya geçsem düzelirmi ne önerirsiniz

Asus tuf f15 i5 12500h rtx 3050 4gb vram 16 gb ram
laptopda normal değil mi ya o değerler

şuna bakabilirsin

mx4 mx6 yapıştır geç macuna deli para vermeyin

Kesinlikle normal değil hocam wat kısıylaması yapmadan belki ama 30w da daji 90 a yaklaşıypr mx6 pump aot ihtimali çok az ve beğeniliyor diye tercih ettim örnek hözterdiğiniz model 900 yazıyor ben mx6 2g
350 almayı düşünüyorum amazondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri