2 gündür düşünüyorum sıvı soğutma ve psu arasında çok kaldım alınır mı alınmaz mı diye yardım ederseniz harika olur eğer her şey iyise siparişi vericem şimdi ekran kartı 5070 işlemci ryzen 7 5800x bunlar fix
o kasanın beyazı daha ucuzdu hala öyle mi bilmiyorum bu bütçede bu kasa alınmaz anakart da pahalı gibi bilemedim2 gündür düşünüyorum sıvı soğutma ve psu arasında çok kaldım alınır mı alınmaz mı diye yardım ederseniz harika olur eğer her şey iyise siparişi vericem şimdi ekran kartı 5070 işlemci ryzen 7 5800x bunlar fix
Hocam ekran kartı ve işlemci var elimde o yüzdenhazır sistemler daha ucuza gelir bence kampanyalı birşeyler kovala
ha var mı hala sipariş vericeniz sandım ben de bütçe ne tam olarakHocam ekran kartı ve işlemci var elimde o yüzden
Hocam 700-800 TL fark var o sorun olmaz da anakart pahalı mı diyorsun? Bu nasıl?o kasanın beyazı daha ucuzdu hala öyle mi bilmiyorum bu bütçede bu kasa alınmaz anakart da pahalı gibi bilemedim
Yazıya da yazmıştım hocam rtx 5070 ve ryzen 7 5800x var diğerleri için 20k hadi bilemedin 21-22ha var mı hala sipariş vericeniz sandım ben de bütçe ne tam olarak
Hocam 700-800 TL fark var o sorun olmaz da anakart pahalı mı diyorsun? Bu nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazıya da yazmıştım hocam rtx 5070 ve ryzen 7 5800x var diğerleri için 20k hadi bilemedin 21-22
Benim 2. attığımla farkı var mı hocam arada 1k varşu mesela![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.376,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çıplak değil bir kereBenim 2. attığımla farkı var mı hocam arada 1k var
bi de 4+2 vrm o anakart 105w tdpli islemciyle odamızı da ısıtırız.çıplak değil bir kere
Ne alabilirim hocam anakart birde diğerleri okay mi?bi de 4+2 vrm o anakart 105w tdpli islemciyle odamızı da ısıtırız.
k1dotun attigi da olur ilk attiginiz da olur hocam. am4 anakart fiyatlarindan bi haberim valla.Ne alabilirim hocam anakart birde diğerleri okay mi?
Hocam bende b550m pro vdh var attığınızla görüntü disi farki nedirçıplak değil bir kere