Bütçe nedir ? 10K'ya da var 1.5K'ya da.iyi akşamlar elimde r3 3100 işlemci ile 1650 süper ekran kartım var mini pc toplamak istiyom 2. pc olarak kulanıcam buna uygun minimal ucuz yollu soğutma performası orta yollu tercihen mesh kasa lazım önerisi olan varmı
hocam açıkcası kasaya çok para vermeyi düşünmüyorum 2000tl max o da fazla da senin için 500 arttırdımBütçe nedir ? 10K'ya da var 1.5K'ya da.
2.000 TL'ye doğru dürüst bir şey bulursan söyle bizde alak.hocam açıkcası kasaya çok para vermeyi düşünmüyorum 2000tl max o da fazla da senin için 500 arttırdım![]()
Yani bu var bu da iyi midir bilmem. Baya iyi görünüyor.hocam açıkcası kasaya çok para vermeyi düşünmüyorum 2000tl max o da fazla da senin için 500 arttırdım![]()
Yok hocam hiç bulaşmasın bizzat kullandım zamanında bilgim yokken böyle rezalet bir şey yok.en uygun mesh kasa bu sanırım![]()
Revenge X-drive 4 Adet Rainbow Fanlı Mesh Panel Temperli Cam Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) - Fiyatı, Yorumları
Revenge X-drive 4 Adet Rainbow Fanlı Mesh Panel Temperli Cam Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Düz mesh kasa değil mi hocam ne sorunu olabilir kiYok hocam hiç bulaşmasın bizzat kullandım zamanında bilgim yokken böyle rezalet bir şey yok.
Hava akısı direk 0. Yok yani birde malzeme kalitesi çok çok kötü. Frisbyler iyidir bundan.Düz mesh kasa değil mi hocam ne sorunu olabilir ki
bende ondan dedim aslında mesh diye çünkü sistem giriş seviyesi olsa bile illaki ısınacak sonuçta hava sürkülasyonun bi tık iyi olması lazım çünkü stok soğutucu kullanıcamHava akısı direk 0. Yok yani birde malzeme kalitesi çok çok kötü. Frisbyler iyidir bundan.
en uygun mesh kasa bu sanırım![]()
Revenge X-drive 4 Adet Rainbow Fanlı Mesh Panel Temperli Cam Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) - Fiyatı, Yorumları
Revenge X-drive 4 Adet Rainbow Fanlı Mesh Panel Temperli Cam Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
www.zoko.com.tr
www.zoko.com.tr
www.zoko.com.tr
MüthişlerZoko Hunter 4×12 CM ARGB Fan Mesh Panel ATX Bilgisayar Kasası Siyah
ZOKO HUNTER 4 Adet RGB Fanlı Mesh Panel Profesyonel Oyuncu Kasası Oyun performansınızı zirveye taşımak için tasarlanan ZOKO HUNTER Gaming Kasa, yüksek hava akışı ve şık tasarımı bir araya getiriyor. Ön panelde yer alan mesh (gözenekli) yapı ve dahil edilen 4 adet 12cm fan sayesinde sisteminiz en...www.zoko.com.tr
Game In Game Pony 4x12cm Argb Fan Mesh PanelAtx Gaming Kasa
Game In Game PONY Mesh Panel ARGB Oyuncu Kasası Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapın! Game In Game PONY, ön panelindeki geniş Mesh (Gözenekli) yapısı ve dahil edilen 4 Adet ARGB Fanı ile sisteminizi her zaman serin tutar. Kompakt ATX yapısı sayesinde masanızda az yer kaplarken, yan temperli cam...www.zoko.com.tr
Zoko Melody-X 4X12 CM ARGB Fanlı Temper Camlı ATX Gaming Bilgisayar Kasası
ZOKO MELODY-X Çift Temperli Camlı Rainbow ARGB Oyuncu Kasası Oyun dünyasında tarzını konuşturmak isteyenler için tasarlandı! ZOKO MELODY-X, sıradan kasaların aksine hem ön hem de yan panelinde bulunan Temperli Cam sayesinde sisteminizin tüm detaylarını sergilemenize olanak tanır. Kasa ile...www.zoko.com.tr
bunlar varken alınmaz
Müthişler![]()
Zoko melody güzelmiş
https://www.hepsiburada.com/gm-game...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.11.2Zoko Hunter 4×12 CM ARGB Fan Mesh Panel ATX Bilgisayar Kasası Siyah
ZOKO HUNTER 4 Adet RGB Fanlı Mesh Panel Profesyonel Oyuncu Kasası Oyun performansınızı zirveye taşımak için tasarlanan ZOKO HUNTER Gaming Kasa, yüksek hava akışı ve şık tasarımı bir araya getiriyor. Ön panelde yer alan mesh (gözenekli) yapı ve dahil edilen 4 adet 12cm fan sayesinde sisteminiz en...www.zoko.com.tr
Game In Game Pony 4x12cm Argb Fan Mesh PanelAtx Gaming Kasa
Game In Game PONY Mesh Panel ARGB Oyuncu Kasası Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapın! Game In Game PONY, ön panelindeki geniş Mesh (Gözenekli) yapısı ve dahil edilen 4 Adet ARGB Fanı ile sisteminizi her zaman serin tutar. Kompakt ATX yapısı sayesinde masanızda az yer kaplarken, yan temperli cam...www.zoko.com.tr
Zoko Melody-X 4X12 CM ARGB Fanlı Temper Camlı ATX Gaming Bilgisayar Kasası
ZOKO MELODY-X Çift Temperli Camlı Rainbow ARGB Oyuncu Kasası Oyun dünyasında tarzını konuşturmak isteyenler için tasarlandı! ZOKO MELODY-X, sıradan kasaların aksine hem ön hem de yan panelinde bulunan Temperli Cam sayesinde sisteminizin tüm detaylarını sergilemenize olanak tanır. Kasa ile...www.zoko.com.tr
bunlar varken alınmaz
Benim attigim ya zaten bu.2.000 TL'ye doğru dürüst bir şey bulursan söyle bizde alak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani bu var bu da iyi midir bilmem. Baya iyi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam hiç bulaşmasın bizzat kullandım zamanında bilgim yokken böyle rezalet bir şey yok.