Micro atx kasa önerisi

Erennnn

80+
Reaksiyon skoru
1
iyi akşamlar elimde r3 3100 işlemci ile 1650 süper ekran kartım var mini pc toplamak istiyom 2. pc olarak kulanıcam buna uygun minimal ucuz yollu soğutma performası orta yollu tercihen mesh kasa lazım önerisi olan varmı

iyi akşamlar elimde r3 3100 işlemci ile 1650 süper ekran kartım var mini pc toplamak istiyom 2. pc olarak kulanıcam buna uygun minimal ucuz yollu soğutma performası orta yollu tercihen mesh kasa lazım önerisi olan varmı
Bütçe nedir ? 10K'ya da var 1.5K'ya da.

hocam açıkcası kasaya çok para vermeyi düşünmüyorum 2000tl max o da fazla da senin için 500 arttırdım :ROFLMAO:
2.000 TL'ye doğru dürüst bir şey bulursan söyle bizde alak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam açıkcası kasaya çok para vermeyi düşünmüyorum 2000tl max o da fazla da senin için 500 arttırdım :ROFLMAO:
Yani bu var bu da iyi midir bilmem. Baya iyi görünüyor.

en uygun mesh kasa bu sanırım
Yok hocam hiç bulaşmasın bizzat kullandım zamanında bilgim yokken böyle rezalet bir şey yok.

Hava akısı direk 0. Yok yani birde malzeme kalitesi çok çok kötü. Frisbyler iyidir bundan.
bende ondan dedim aslında mesh diye çünkü sistem giriş seviyesi olsa bile illaki ısınacak sonuçta hava sürkülasyonun bi tık iyi olması lazım çünkü stok soğutucu kullanıcam

en uygun mesh kasa bu sanırım

bunlar varken alınmaz

bunlar varken alınmaz
Müthişler 😘

Zoko melody güzelmiş

bunlar varken alınmaz
https://www.hepsiburada.com/gm-game...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.11.2
şu nası beyler bilen varmı yada yorumu olan

2.000 TL'ye doğru dürüst bir şey bulursan söyle bizde alak.

Yani bu var bu da iyi midir bilmem. Baya iyi görünüyor.

Yok hocam hiç bulaşmasın bizzat kullandım zamanında bilgim yokken böyle rezalet bir şey yok.
Benim attigim ya zaten bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,560
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri