4.500 TL psu önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,098
Merhaba dostlar, bu bütçede bir PSU arıyorum. Sıfırdan 5070 sistem diziyorum ve PSU'da karar kılamadım. Yardımcı olur musunuz? Aklımda XPG Kyber 750W var ama başka öneriniz varsa değerlendirebilirim.

XPG Kyber 750W 750+80 gold gayet güzel bir tercih olur. 1-2 senedir kullanıyorum taş gibi.

XPG Kyber 750W 750+80 gold gayet güzel bir tercih olur. 2 senedir kullanıyorum taş gibi.
Bende bayadır araştırıyorum ama belki farklı fikri olan vardır diye sordum. Sizce fanlar çok sesli mi hocam ? Şikayet eden 1-2 kişi gördüm.

Msi A750GL olur, dediğiniz Kyber olur. İkisi de çok problemi olmayan iyi modeller. Hangisi ucuzsa o alınabilir

hiç ses yok hocam. kasa’dan rahatsız edici herhangi bir ses gelmiyor. Üstelik çok sessiz bir ortamdayım
Müthiş hocam gayet iyi. 5070 ve 7800x3d'yi çok rahat besler zaten. 675w falan oluyor. Aklıma yattı bu alıcam.

besler hocam, sorun olmaz. sen yine de diğer tavsiyeleri dikkate al, acele etme.
Aynen hocam yavaş yavaş 1 ayda kurucam zaten. Bi SSD indirimi bi ram indirimi full indirim kovalıyorum. 7800x3d ve 5070'li sistem 72-73k'ya gelicek gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
@OverallTaken O bütçede ancak Cratos Lite var. Onunda boşta fanı açıp kapatma sorunu mevcut. O sorun olmazsa ona bakabilirsin.

Biraz daha üstünde Performance FS var.

Performance FS ile aynı platformu, neredeyse aynı bileşenleri kullanan bu model de var:

Hem modüler hem de fiyatı güzel duruyor. Tabii garantisi nasıldır bir bilgim yok. Gamdias'da biraz mimli bir marka özellikle P2 serisinde.

XPG o fiyattan asla alınmaz. Çok pahalı. A750GL'de kaliteli olmamasına ek çok sesli çalışıyor. Tek artısı modülerliği o kadar.

@OverallTaken O bütçede ancak Cratos Lite var. Onunda boşta fanı açıp kapatma sorunu mevcut. O sorun olmazsa ona bakabilirsin.

Biraz daha üstünde Performance FS var.

Performance FS ile aynı platformu, neredeyse aynı bileşenleri kullanan bu model de var:

Hem modüler hem de fiyatı güzel duruyor. Tabii garantisi nasıldır bir bilgim yok. Gamdias'da biraz mimli bir marka özellikle P2 serisinde.

XPG o fiyattan asla alınmaz. Çok pahalı. A750GL'de kaliteli olmamasına ek çok sesli çalışıyor. Tek artısı modülerliği o kadar.
High power fs yarı modüler mi standart mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,541
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri