❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

misal realme gt 7 pro bizim ülkeye geldiğinde dolar 33.98 di ve 60 bin tl ( LANSMAN ' A ÖZEL ) den satışa sunuldu , avrupa ve orta doğu fiyatı 510 dolardan lansman a özel 479 dolara düşmüştü , kolay bir hesap 479 x 34 = 16.286 tl , oran yapalım 60.000 tl ÷ 16.286 = 3,6841.... , ve bu resmen çoğu teknolojik alette mevcuttur . 2. olarak bu cihazlar ülkede üretilmiyor bir çoğu yol masrafı dahil koy resmen 4 katı edemez , düşüncen yanlış demiyorum ama senin düşüncenle düşünürsek o zaman herkes bizi kazıklar , cihaz almayız tepki olur diyemezsin çünkü herkes ' e sözün geçmez çoğunluk olmazsa adamlar seni takmaz
Yine abartılı ve garip bir örnek veriyorsunuz , en basitinden iphone fiyatına bakılsa bile anlaşılır. Yurt dışında 50 bin tl olan bir iphone u sizin dediğinize göre burada 200 bine satılması lazım ama 100 bine satılıyor bunun en büyük farkı da %100 oranında vergi alınması zaten . 2. olarak da yazdıklarımı okumamışsın , eğer bir satıcı yüksek fiyattan ürün satıyorsa boykot edersin almazsın bu senin de onları kazıklayabileceğin anlamına gelmez. Tüketici bilinçli olup yüksek fiyattan ürün satanları boykot edip ürün almazsa da paşa paşa fiyatı düşürürler ya da kepenk kapatırlar olması gereken budur. Benim düşüncelerim bu şekilde .

Yine abartılı ve garip bir örnek veriyorsunuz , en basitinden iphone fiyatına bakılsa bile anlaşılır. Yurt dışında 50 bin tl olan bir iphone u sizin dediğinize göre burada 200 bine satılması lazım ama 100 bine satılıyor bunun en büyük farkı da %100 oranında vergi alınması zaten . 2. olarak da yazdıklarımı okumamışsın , eğer bir satıcı yüksek fiyattan ürün satıyorsa boykot edersin almazsın bu senin de onları kazıklayabileceğin anlamına gelmez. Tüketici bilinçli olup yüksek fiyattan ürün satanları boykot edip ürün almazsa da paşa paşa fiyatı düşürürler ya da kepenk kapatırlar olması gereken budur. Benim düşüncelerim bu şekilde .
hemşerim senin yapmanla olmuyor dedim , sen okumamışsın gibi geldi , bu halk avrupa halkı değil vur kafasına al ekmeğini kafasıyla işliyor memleket , yani kime güvenip protesto edecen kendin örnek vermişsin apple , kaç kişi boykot etti de başarılı oldu ?

hemşerim senin yapmanla olmuyor dedim , sen okumamışsın gibi geldi , bu halk avrupa halkı değil vur kafasına al ekmeğini kafasıyla işliyor memleket , yani kime güvenip protesto edecen kendin örnek vermişsin apple , kaç kişi boykot etti de başarılı oldu ?
Apple örneğini boykot etmek için söylemedim yine yanlış okumuşsunuz , sizin dediğiniz gibi 4 katı fiyata satılmadığını örnek vermek için söyledim. Diğer konuda da sadece ben boykot yapacağım diye bir şey demedim genel kapsamlı tüketici boykot edecek dedim ve ediyorda . Herkes artık her şeyin farkında nerede ne daha ucuz biliyor bilmese bile akakçe cimri vs gibi siteler var oradan bakıp pahalı satan yerlerden ürün almıyor bu bile bir boykottur. Konu da gereksiz uzuyor , bu benim düşüncem siz yaparsınız yapmazsınız o size kalmış.

Ürün satıcı tarafından iptal edildiği için, pttavm 79 tl kupon tanımlamış :)

Geri