ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,724
kac para veriyon o parcalara toplamNeleri değişmeli hocam?
kac para veriyon o parcalara toplamNeleri değişmeli hocam?
20k kasada varkac para veriyon o parcalara toplam
Aynen hocam bahsettiğin parçalar var zaten diğerlerini alcam anakarta uymama sorunu korkutuyor nasıl emin olacağım bilmiyorum arkadaş sakın alma diyince bir tribe girdim acaba neden öyle dedi cevap da yazmadıEkran kartı ve işlemcin elinde var. Ram de mevcut sanırım. M2 ssd de var galiba.
Diğer parçalar hoşuna gideni al hocam. Akvaryum kasalarda sıcaklık farkı mutlaka olur. Mesela normal kasa da 60 görüyorsa ekran kartı, akvaryumda 65-70 arası görebilir. Tabi oynadığın oyuna göre de değişir.
Görüntü güzel gözüksün diyorsan akvaryum al mutlaka. Sıvı soğutma kesinlikle al. Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir ya ne gerek var vb. Hava soğutma al diye. Fakat görüntü olarak sıvı soğutma çok güzel duruyor. Ben sıvı tercih ederim. Hatta kablosu led olanlar var. Şeffaf custom çok maliyetli maalesef.
Bir de sıvı soğutma kasa uyumlu mu dikkat etmen lazım. Bazen anakart takınca zar zor uyuyor.
Hocam buna nediyon?bence parçaları satıp hazır ekran kartın varken DDR5'e zorla. yükseltebilirsin en azından ileride.