falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,748
butce 60 olur mu ve nvidia sart mi
Hejxjksurifjz çıldırdımRamin hız bu
Nvidia şart değil AMD de olabilir benim söylediğim ekran kartı AMD zaten hocambutce 60 olur mu ve nvidia sart mi
taksit zorunlu muNvidia şart değil AMD de olabilir benim söylediğim ekran kartı AMD zaten hocam
Hocam 60zor ama bi ihtimal olabilir
Fazla olması yetse keşke muhtemelen ucuz kıytırık çin ramlerinden var içinde. Bir ihtimal crucial falan çıksa kurban falan kesmek lazım.Ahahahah doğru cl46 biraz fazla değil mi
Knk 1 tb ssd fiyatlarına baktın mı? Pcie 4.0 m2 den bahsediyoruz dimiMerhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım bazı ürünler ikinci el gerisi sıfır olacak
Topladigim sistem
Ekran kartı RX 6800xt 12500 ikinci el
İşlemci Ryzen 7 7800x3d 15000 sıfır
Ram Kingston furry cl30 6000mhz 16gb ddr5 ikinci el
M2ssd daha belirlemedim öneri lazım bütçe 4000 1tb
PSU High Power Performance FS HP1-S2850GD-F12S Gen5.1 850 W Power Supply 5000tl sıfır
Anakart GIGABYTE B650 EAGLE AX AMD B650 Soket AM5 DDR5 7600MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart sıfır 7500
Kasa belirlemedim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim bütçe 3000
Hocam sıkıntı yok elimde 1tb HDD bide 240gb SATA var çok pahaliysa 500gb alabilirimKnk 1 tb ssd fiyatlarına baktın mı? Pcie 4.0 m2 den bahsediyoruz dimi
DoğruFazla olması yetse keşke muhtemelen ucuz kıytırık çin ramlerinden var içinde. Bir ihtimal crucial falan çıksa kurban falan kesmek lazım.
nakit mi paran kanka yoksa taksit mi alcanNasıl yani
9070xt için parçalar güzel ama ne zaman geçicen eğer uzun süre kullanmayacaksan daha düşük seviye ekran kartı seçebilirsin cs 2 fln rx 6600 serisi de yeterHocam şimdilik ben bu sistemi yapacağım sonrasında ilerde yani 9070xt takip bide Rami 32gb yapacağım mantıklı olmazmi ben bide ağır oyunlar oynamam CS2 ağırlıklı olacak arada sırada belki hikayeli oyun girerim sizin bu sistemde begenmediginiz parça ne acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ahahahah doğru cl46 biraz fazla değil mi
Sıfır taksit ikinci el peşinnakit mi paran kanka yoksa taksit mi alcan
3max 4yil belki 2yil olur hocam9070xt için parçalar güzel ama ne zaman geçicen eğer uzun süre kullanmayacaksan daha düşük seviye ekran kartı seçebilirsin cs 2 fln rx 6600 serisi de yeter
Hocam benim sana önerdiğim sistemde uzun süre rahat edersin diye önermiştim hem de sıfır olacak diye.Hocam sıkıntı yok elimde 1tb HDD bide 240gb SATA var çok pahaliysa 500gb alabilirim
Doğru
Hocam gigabyte ile aralarındaki fark sadece b850 olmasımi yoksa daha fazla fark varmıHocam benim sana önerdiğim sistemde uzun süre rahat edersin diye önermiştim hem de sıfır olacak diye.
İleride 9070zt ye güncelleme yapacaksan dediğin şekilde olabilir.
Anakartı şimdiden al bence bunu
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B850M-PLUS PRO WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX B850M-PLUS PRO WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Sıfır taksit ikinci el peşin