Çözüldü✓ Pc toplıyacağım yardım edermisiniz

@

o zaman colorful devam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son hali nasıl peki hocam son hali burda
Colorful b850
Rx6800xt
Ryzen7 7800x3d
500gb m2ssd
Kasa olarak hala bulamadım öneri lazım bide soğutucu önerisi olan varmı
Ram cl30 kingston furry 16gb 6000mhz
PSU high power 850w gold 80+ PSU @LegendaryCrazy
Kasa bu olabilir; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...4-fanli-beyaz-micro-atx-fiyati,712998759.html
Geçenlerde 3k altıydı.

İlginç şekilde diğer modele yaklaşmış fiyatı; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...icro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1038347101.html

güzel gözüküyor bunlarda hocam aralarında en fp hangisi sizce bana önerin çünkü hepsi birbirinden şık ve güzel

Aksi bir şey demedim, gerçekten colorful'dan daha iyi yok diyorum.
anladım saolun hocam soğutucuyuda belirlersek son netleştirip konuyu kapatacağım

güzel gözüküyor bunlarda hocam aralarında en fp hangisi sizce bana önerin çünkü hepsi birbirinden şık ve güzel

anladım saolun hocam soğutucuyuda belirlersek son netleştirip konuyu kapatacağım
Ben biraz Lian Li hastasıyım, bende de Lancool 3 var, biraz incelerseniz bu Lancool 206'nın bir efsane olduğunu göreceksiniz :D Asus da A23 Plus aldığını varsayarsak 4 fan var, önde yükseltmiş temperli cam var, havayı yine alıyor ama alta fan koyulabildiğini söylememiş. Açıkçası ikiside 360mm destekliyor hangisini alsanız pişman etmez. Ancak Lancool'un hava akışı daha iyidir. Tek sorunu sadece öndeki fanlar ile geliyor ayrıca o iki fan 160mm olduğu için ilerde alternatif bulmak zor olabilir, arkaya fan almanız lazım alırken aşağıda alırsanız build biter.

Soğutucu fikri var mıydı? Onun bütçesi ne kadar?

Ben biraz Lian Li hastasıyım, bende de Lancool 3 var, biraz incelerseniz bu Lancool 206'nın bir efsane olduğunu göreceksiniz :D Asus da A23 Plus aldığını varsayarsak 4 fan var, önde yükseltmiş temperli cam var, havayı yine alıyor ama alta fan koyulabildiğini söylememiş. Açıkçası ikiside 360mm destekliyor hangisini alsanız pişman etmez. Ancak Lancool'un hava akışı daha iyidir. Tek sorunu sadece öndeki fanlar ile geliyor ayrıca o iki fan 160mm olduğu için ilerde alternatif bulmak zor olabilir, arkaya fan almanız lazım alırken aşağıda alırsanız build biter.

lianli biraz bütçeyi aşıyordu zaten o yüzden a23 düşünüyorum

hocam 3000 thermalright kule tipi olursa güzel olur

GPU'nuz ilerde sanırım 9070xt olacak Lian Li de gpu sag bracket de var.

Sizin sistem beyaz mıydı bu arada?
yok siyah düşünüyorum

ama ilerde bir ihtimal beyaz olabiir

yok siyah düşünüyorum

ama ilerde bir ihtimal beyaz olabiir
hocam kasa beyaz olursa sıkıntı yok zaten benim gösteriş amacım şimdilik yok ama ilerde bu fikrim değişecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri