Techburada sana iade hakkında sorun çıkarır, AOC'U al beğenirsen kalsın. Beğenmezsen iade et.
Hocam ekranın 4 köşesinde glow var yani ama simsiyah harici göze batmıyor. Bu monitörün gtg süresi vs. AOCdan daha kötü. Biri iş ağırlıklı diğeri oyun.BenQ EW270Q monitörü mü almıştınız o günkü forumda bir de resim paylaşmışsınız resimde hiç hoş görünmüyor durum nedir acaba böylelikle belki de LG yi iptal etmem netleşir gerek satıcısından dolayı gerekse de IPS olmasından dolayı
AOC monitörlerde öyle. Kapağı çıkarman lazım. Fotoğrad 24g42e denAlıntıyı görüntüle
![]()
Q27G42XNE
The Q27G42XNE features a 27" QHD Fast VA panel, 180Hz refresh rate, and 1ms GtG response time for smooth and detailed visuals. With HDR10, FreeSync, and low input lag, it delivers reliable performance. A battle-station-ready design, recyclable packaging, and G-Menu software make this monitor a...www.aoc.com
yazıyor ama neresinde acaba kaçtane arka fotoğraf var 4 tane delik yok![]()
Samsung g5 qd oled öğrenci indirimiyle 19k ya alınabiliyor. Ona zorlarsan kesinlikle değer.@Tayfunns hocam günaydın, konuyu takip ettim. Bende bir aoc monitor var 6-7 yıldır kullanıyorum. Ps5 için fifa ve hikaye ağırlıkta oyunları oynuyorum. 15 bin tl'ye kadar alınabilecek orta üst segment en mantıklı monitör hangisi ona göre sipariş geçeceğim hiçbir bilgim yok.
Samsung g5 qd oled öğrenci indirimiyle 19k ya alınabiliyor. Ona zorlarsan kesinlikle değer.
samsung eğitim mağazasına girebiliyor musunuz yakınınızda öğretmen veya üni öğrencisi olması yeterlihocam link atma şansın olur mu bakayım hemen, dediğim gibi çok anlamıyorum aynısını google'a kopyalayınca birden fazla model çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu mudur? @Tayfunns
samsung eğitim mağazasına girebiliyor musunuz yakınınızda öğretmen veya üni öğrencisi olması yeterli
Sizin kullanımınızı kaldırmaz.oledlerın yanma sorunu devam ediyor mu hala ? 11 saat kullanıyorum çizim programı menuler hep aynı oyuzden
Teşekkürler hocam o yüzden. Eskiden tn panel vardı hiç göz yormuyordu ips geçtim son 3 yıldır gözlerim aşırı hassalaştı bende monitçr arayışındayım tavsiyeniz olursa sevinirim.Sizin kullanımınızı kaldırmaz.