🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

Çok uzun süre abartı ips glow ve backlightbleedingli modeller kullandım diye mi bilmiyorum aşırı yeterli geliyor bana benq VA hiç denemedim ileride denerim belki. Alanlara hayırlı olsun.

Techburada sana iade hakkında sorun çıkarır, AOC'U al beğenirsen kalsın. Beğenmezsen iade et.

BenQ EW270Q monitörü mü almıştınız o günkü forumda bir de resim paylaşmışsınız resimde hiç hoş görünmüyor durum nedir acaba böylelikle belki de LG yi iptal etmem netleşir gerek satıcısından dolayı gerekse de IPS olmasından dolayı

Ekler

• IMG_0424.webp
    IMG_0424.webp
    35.4 KB · Hit: 65

BenQ EW270Q monitörü mü almıştınız o günkü forumda bir de resim paylaşmışsınız resimde hiç hoş görünmüyor durum nedir acaba böylelikle belki de LG yi iptal etmem netleşir gerek satıcısından dolayı gerekse de IPS olmasından dolayı

Hocam ekranın 4 köşesinde glow var yani ama simsiyah harici göze batmıyor. Bu monitörün gtg süresi vs. AOCdan daha kötü. Biri iş ağırlıklı diğeri oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani VA daha mantıklı gibi konudaki

Tabi ben siyah ekrana bakmıyorum

Ekler

• 1000168569.webp
    1000168569.webp
    1.2 MB · Hit: 74
  • 1000168568.webp
    1000168568.webp
    1 MB · Hit: 75
  • 1000168570.webp
    1000168570.webp
    898.1 KB · Hit: 75
Alıntıyı görüntüle

yazıyor ama neresinde acaba kaçtane arka fotoğraf var 4 tane delik yok :)
AOC monitörlerde öyle. Kapağı çıkarman lazım. Fotoğrad 24g42e den
7753.webp

@Tayfunns hocam günaydın, konuyu takip ettim. Bende bir aoc monitor var 6-7 yıldır kullanıyorum. Ps5 için fifa ve hikaye ağırlıkta oyunları oynuyorum. 15 bin tl'ye kadar alınabilecek orta üst segment en mantıklı monitör hangisi ona göre sipariş geçeceğim hiçbir bilgim yok.

@Tayfunns hocam günaydın, konuyu takip ettim. Bende bir aoc monitor var 6-7 yıldır kullanıyorum. Ps5 için fifa ve hikaye ağırlıkta oyunları oynuyorum. 15 bin tl'ye kadar alınabilecek orta üst segment en mantıklı monitör hangisi ona göre sipariş geçeceğim hiçbir bilgim yok.
Samsung g5 qd oled öğrenci indirimiyle 19k ya alınabiliyor. Ona zorlarsan kesinlikle değer.

Samsung g5 qd oled öğrenci indirimiyle 19k ya alınabiliyor. Ona zorlarsan kesinlikle değer.

hocam link atma şansın olur mu bakayım hemen, dediğim gibi çok anlamıyorum aynısını google'a kopyalayınca birden fazla model çıktı.

bu mudur? @Tayfunns

hocam link atma şansın olur mu bakayım hemen, dediğim gibi çok anlamıyorum aynısını google'a kopyalayınca birden fazla model çıktı.

bu mudur? @Tayfunns
samsung eğitim mağazasına girebiliyor musunuz yakınınızda öğretmen veya üni öğrencisi olması yeterli

oledlerın yanma sorunu devam ediyor mu hala ? 11 saat kullanıyorum çizim programı menuler hep aynı oyuzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri