2.el 6000tl civarı ekran kartı önerisi

albono

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
6000
Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar iyi günler 6000 tl civarı bütçem var ekran kartı için 2.el bir sistem toplamak istiyorum biraz baktım çok seçenek yok gibi duruyor ben rx 6600 düşünüyordum ama kimisi iyi diyor kimisi tavsiye etmiyor kafam çok karıştı tavsiye ve fikirlerinizi belirtirseniz çok sevirinim

Bütçe için en uygunu rx6600 olur hocam

Bütçe için en uygunu rx6600 olur hocam
Hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim ben ilk başta 6600 bakıyordum hoşuma gitti ama birkaç foruma girdikten ve video izledikten sonra kafam karıştı sorun yaşayanları görünce

Hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim ben ilk başta 6600 bakıyordum hoşuma gitti ama birkaç foruma girdikten ve video izledikten sonra kafam karıştı acaba başımı ağrıtır mı diye
Hocam eski amd hiç kullanmadım rx 5000 serisinden sonra düzenlediler diye biliyorum .

Hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim ben ilk başta 6600 bakıyordum hoşuma gitti ama birkaç foruma girdikten ve video izledikten sonra kafam karıştı sorun yaşayanları görünce
3 seneye yakındır 6000 serisi kart kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun genellikle sorun yaşayan insanların çoğu diğer parçalarından (psu vb.) yada bilgisayar üzerinde yaptığı bilinçsiz ayarlardan dolayı bu sorunu yaşıyor.

Hocam eski amd hiç kullanmadım rx 5000 serisinden sonra düzenlediler diye biliyorum .
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 seneye yakındır 6000 serisi kart kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun genellikle sorun yaşayan insanların çoğu diğer parçalarından (psu vb.) yada bilgisayar üzerinde yaptığı bilinçsiz ayarlardan dolayı bu sorunu yaşıyor.
Hocam çok sağolun yanıtınız için içim rahatladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri