5000Tl kasa ve PSU önerisi

Biraz çıkarsan bu ikisi en iyisi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu'su bomba mı bunun ? Bir fikrim yok.
https://www.idefix.com/cougar-mx220...-p-10711725?vendorId=5446&ref=akakce&v=1.57.9 şuna şüphe le yaklaşıyorlar yoksa alamayı istiyordum

en azindan eli yuzu duzgun psular 3.5kdan basliyor, geri kalan paraya elimizi atsak sacı bukulecek kasaya okeysek olur ancak o da uzay sistem kur daha iyi.
bu nasıldır hocam

bu nasıldır hocam
pchocasinin favori kasa ve psusu 🤣, oldurmez de guldurmez de hocam.

pchocasinin favori kasa ve psusu 🤣, oldurmez de guldurmez de hocam.
Hocam cougar olsun bitfenix yada MSI fark etmez hazır psulu kasalarda hiçbir firma PSU özelliklerini söylemiyor modelinide. Neden acaba aklım almadı. Buna bir tür verilecek olsa ne olurdu hocam yabancıların tier listelerinede bakıyorum hiçbir model onlarda da yok :D mx220 içindeki psu sc650w 80+ bronze diye geçiyor sadece buda görüntüsü

Ekler

• Screenshot_2026-02-21-22-13-04-742_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2026-02-21-22-13-04-742_com.google.android.youtube.webp
    167.2 KB · Hit: 9
Güzel olur böyle

Hocam cougar olsun bitfenix yada MSI fark etmez hazır psulu kasalarda hiçbir firma PSU özelliklerini söylemiyor modelinide. Neden acaba aklım almadı. Buna bir tür verilecek olsa ne olurdu hocam yabancıların tier listelerinede bakıyorum hiçbir model onlarda da yok :D mx220 içindeki psu sc650w 80+ bronze diye geçiyor sadece buda görüntüsü
Bunuda bu kasayı kullanan bir arkadaş söylüyor hocam

Ekler

• Screenshot_2026-02-21-22-21-40-026_com.zhiliaoapp.musically.webp
    Screenshot_2026-02-21-22-21-40-026_com.zhiliaoapp.musically.webp
    23.8 KB · Hit: 8

bunu cek mutlu mesut ayrilirsin.
Araştırdığım vakit bu modele de bakmıştım ancak içerisindeki PSU farklı bir üretim ve Gaming.Gen.TR'de düzgün bilgi sağlamıyor üstü kapalı cevaplar veriyor PSU tam modelini sorduğumda da cevapsız bırakmıştı. PSU modelini yabancı kaynaklardan anca bulmuştum testlerine de ulaşamadım fiyatının ucuz olma sebebi yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.

Araştırdığım vakit bu modele de bakmıştım ancak içerisindeki PSU farklı bir üretim ve Gaming.Gen.TR'de düzgün bilgi sağlamıyor üstü kapalı cevaplar veriyor PSU tam modelini sorduğumda da cevapsız bırakmıştı. PSU modelini yabancı kaynaklardan anca bulmuştum testlerine de ulaşamadım fiyatının ucuz olma sebebi yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.
sap gibi kaldım ortada biz bu kasa psuya iyice 7 8k mı bağlayalım anlayamıyorum ki

lite versiyon hocam, ama ne kadar ekmek o kadar kofte. 5kya sapkadan tavsan cikartmaya calisiyoruz..

psu olarak bunu alabilirsin japon menşeili kapositörler kullanıyor kısacası öyle çin menşeili dandik her yerde satılan bir psu değil kasa için bütçe kalır zaten belirli bir kasa almana gerek yok kalan bütçen ile zevkine göre bir kasa alabilirsin öyle kasaların ahım şahım bir belirgin özelliği yok kısacası kasa konusunda keyfine göre bütçene uyanı alabilirsin psu olarak önerim bu
LX serisinin ne zamandan beri Japon kapasitör kullanıyor? Bulk kapasitör CapXon, yani eskiden kalitesizliğiyle bilinen ‘C(r)apXon’, filtrelemede ise ChengX kullanılıyor; ikisi de Çin menşeli.

Güç kaynağı zaten çok eski ve Zalman’ın en problemli modellerinden biri. Hui Cheng’in deneme yıllarından kalma bir tasarım olduğu için tam yükte ripple değerleri ATX sınırlarını zorluyor, bazı konnektörlerin lehimleri de kararabiliyor.

1771702824930.webp

1771702810121.webp

Tasarım anlamında da sorunlu bir model.

TXII seriside aynı şekilde japon kapasitör falan kullanmıyor. Hatta filtrelemede piyasada kalitesizliğiyle bilinen AsiaX mevcut. 2 yıla kalmadan birer birer patlıyorlar. TurboX gibi markalarda bu kapasitörleri kullanıyor.

bu nasıldır hocam
İçerisinde Bpab DC-DC modeli mevcut. GuangHaiDianZi üretimi, GH359 platformunu kullanıyor. Yani kötü değil, giriş seviye için yeter.

1771703349346.webp

MX220'den STC650'de çııkabiliyor. SC650 çıkarsa şanslısınız. İkisi arasında bayağı fark mevcut çünkü.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri