Bu fiyata alınıcağını sanan insanlara üzülüyorum ve 3 tane ilan gördüm bu Rx590 nın fiyatı hakkında sanarsın ki ekran kartı altın kaplama ama tek sıkıntı bu ekran kartının 2018de çıkmış olup neydeyse 3060 fiyatına satırması ve alan kitlenin olması
Bu fiyata alınıcağını sanan insanlara üzülüyorum ve 3 tane ilan gördüm bu Rx590 nın fiyatı hakkında sanarsın ki ekran kartı altın kaplama ama tek sıkıntı bu ekran kartının 2018de çıkmış olup neydeyse 3060 fiyatına satırması ve alan kitlenin olması
İnsanlar fahiş fiyatlara parçadan anlamayana itmeye çalışıyolar.Aynı zamanda da pazarda sürekli fiyat arttırıp balon bir pazar oluşturuyorlar.
2. el ekran kartı almak şuanda mantıklı değil
İkinci el satıcıları ALLAHSIZ kitapsız olduğu için böyle fiyatlar veriyorlar hepsinden nefret ediyorum lan izin verin en azından bizim gibi garibanlar bi tane cs2 gta5 oynasın lan tadı damağımda kaldı milletin 10 sene önce oynadığı oyunlar harbi diyorum internet cafelerde oturmaktan bıktım artık oyun oynamak en lüks şey oldu ülkede vallaha bıktım gta 6 çıkacak ben san andreası hatim ettim rockstardan daha fazla biliyorum 50 kere bitirdim oyunu speedrun yapmaya başladım oyunu
Hocam alan kitle yok yorumdakilerin yarısı dalga amaçlı yazmıştır.Bu adam donanım arşivinin son videolarından birine yazmıştı hatta donanım arşivi yorumu sabitlenmişti rx 590 9000 e ilanda diye yazmıştı bakabilirsiniz bu tarz insanlar genelde dolar hesabıyla iş yapıyor adam bakıyor kart aldığı zaman atıyorum 300 dolar bugün 250 ye satayım diyor ama olmuyor maalesef