Kentsel dönüşüm ne zaman biter ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,663
Arkadaşlar merhaba İstanbul Bakırköy'e yaşıyorum ve benim evimin çevresindeki 2 ev dönüşüme girecekmiş ( reklam afişlerini asmışlar 😭) . Sorum şu bu reklam afişleri asıldıktan ne kadar sonra başlar inşaat ve tahmini ne zaman biter . Ayrıca ağır ağır söveceğim şeyler nedir deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Biz nerden bilelim diyen ileri zekalar ellerini boşa yormasınlar sadece kullanıcı deneyimi ve yorumlarına ihtiyacım var

Yerine göre değişir ama ben hatay dörtyolda 1 binanın 4 yılda bittiğini gördüm.
Eğer sizin orda da öyle olursa hergün inşaat sesine söveceğine ve eve sürekli toz dolacağına hazır ol.

Yerine göre değişir ama ben hatay dörtyolda 1 binanın 4 yılda bittiğini gördüm.
Eğer sizin orda da öyle olursa hergün inşaat sesine söveceğine ve eve sürekli toz dolacağına hazır ol.
Hocam bende en az 2 en fazla 4 5 yılda bittiğini gördüm . Ses olmasında toza razıyım yani

Arkadaşlar merhaba İstanbul Bakırköy'e yaşıyorum ve benim evimin çevresindeki 2 ev dönüşüme girecekmiş ( reklam afişlerini asmışlar 😭) . Sorum şu bu reklam afişleri asıldıktan ne kadar sonra başlar inşaat ve tahmini ne zaman biter . Ayrıca ağır ağır söveceğim şeyler nedir deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Biz nerden bilelim diyen ileri zekalar ellerini boşa yormasınlar sadece kullanıcı deneyimi ve yorumlarına ihtiyacım var
Biz birkaç hafta önce kentsel dönüsüm sözleşmesi imzaladık. Bizde (Yıkım Ruhsatı Çıktıktan sonra,takribi 5 6 ay) Mütahidin 1 Yılda tamamlana tahaüdü var. Bizim civarımızda'da oldu,Kiptaş Projesi hariç ort. 1.5 yıl diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende en az 2 en fazla 4 5 yılda bittiğini gördüm . Ses olmasında toza razıyım yani
2 Sürmez genelde 1.5 ort.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri