Yardım Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
Merhaba,
1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden Leviathan V4 aldım.

Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.

Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır?

Mouse almadan önce açtığım konu :D

Son düzenleme:
ilk önce wraith e bu videolari gönderip mousu garanti kapsamında değişim para istiyebilirsin eğer sorun yok garanti kapsamına sokmuyoruz ya da ücretli tamir edilir derse reddedip tüketici hakem heyetine videolarla ve wraith ile konuşmanı atıp para iadesini isteyebilirsin bu süreç 2 3 ay sürer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama merak etme paranı alirsin sadece 2 3 ay bekleme süreci var

ilk önce wraith e bu videolari gönderip mousu garanti kapsamında değişim para istiyebilirsin eğer sorun yok garanti kapsamına sokmuyoruz ya da ücretli tamir edilir derse reddedip tüketici hakem heyetine videolarla ve wraith ile konuşmanı atıp para iadesini isteyebilirsin bu süreç 2 3 ay sürer.

Wraith'e yazdım, cevap bekliyorum. Umarım THH ile uğraşmak zorunda kalmam, THH paramı verir ancak öncesinde güzelce süründürür. THH de aktif 2 tane kaydım var, en eskisi 2 aylık ama hala bir gelişme yok.

iade et hocam.

wraith de ürünler ellerinde az olduğu için iadeyi bazen kabul etmeyebiliyorlar öyle bi şey var THH e başvurur gibi geliyor bana.

Kutusu açılmış ürünleri iade almıyorlar. İade veya değişim için önce arızalı olduğuna karar vermeleri lazım.
üründe zaten belli bi arza var belki o mousda kroniktir ama dediğim gibi bazen ellerinde stok az olduğundan reddebiliyorlar

Merhaba,
1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden Leviathan V4 aldım.

Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.

Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır?

Mouse almadan önce açtığım konu :D

mail attıysan yarın sabah dönüş yaparlar ürünü yollarsın ürün zaten sıkıntılı ama şuan stok yok bu mousede para iadesi yaparlar diye düşünüyorum

mail attıysan yarın sabah dönüş yaparlar ürünü yollarsın ürün zaten sıkıntılı ama şuan stok yok bu mousede para iadesi yaparlar diye düşünüyorum
Evet mail attım. Ürün sıkıntılı derken benim ürünüm için mi dediniz genel kronik mi?
Ben bunu kredi kartında bir kampanya ile aldım oradan kazanım geldi. Başka alışverişlerde de kullanabilirdim iade bile bana zarar yazacak kısaca. Stok gelecekse beklerim problem değil benlik.

Kutusu açılmış ürünleri iade almıyorlar. İade veya değişim için önce arızalı olduğuna karar vermeleri lazım.
öyle bir hakları yok da işte

sırf bunu dedikleri için bile alışveriş yapmam

cimere yazacaktım da üşeniyorum ya

ramazan ramazan insanlarla da uğraşamam

thhye başvurup sonuç alan kişiler vardı illaki alırsın paranı da süreç uzayabilir

thhye başvurup sonuç alan kişiler vardı illaki alırsın paranı da süreç uzayabilir
O kadar uğraştırıyorlar yani. Bu iyi olmadı işte.

cimere yazacaktım da üşeniyorum ya

ramazan ramazan insanlarla da uğraşamam
Ben epin.com.tr yi yazdım bir sonuç gelmedi. Müşteri hizmetleri yok adamların bir sorun olduğunda direkt mağdursun yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,272
Üyeler
189,241
Son üye
tarıkeren
Geri