❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

5070 olan bundan başka birde Lenovo loq var 65k ya ondada 13.nesil i7 işlemci var 24ram onun haricinde ben göremedim . Onunda ekran kötü ,ekranı idare edecek kadar iyi olup 5070 olan 70k dan aşağı bulamadım ben benim aldığım 17” cihazım 5070 Li olanıda 75k civarında aslında bende 5070 i al 2 bin farkla diyorum kendi kendime ama 63 e onu alıcağıma 10 bin daha koyup ai9 365 işşleöcili 240hz 3ms 1440p ekranlı 84hw bataryalı olanı alırım diyorum bu seferde 61 den 73 e çıkmış oluyoruz çok kafa karıştırıcı fiyatlar
O fiyata çıkınca da azıcık daha koyup 5070ti alma fikri geliyor. Cidden piyasada garip bir durum var. Siz hangi cihazı almıştınız acaba linkini atabilir misiniz ?

5070 li olan sanki daha iyi 9 taksit bide
Ekranının %62,2 srgb olması bataryasının ufak olması bide tekli süresini bir türlü öğrenemem caydırdı beni 5070 ten yoksa onuda satın almıştım iptal ettim. Sonuçta sadece oyun işin değil çoğunlukla medya tüketmek için kullanıyorum genelde en azından ekran tepki süresini öğrenebilseydik bu 5070 olanın eğer 7 ms ifalansa yine alırdım

Ekranının %62,2 srgb olması bataryasının ufak olması bide tekli süresini bir türlü öğrenemem caydırdı beni 5070 ten yoksa onuda satın almıştım iptal ettim. Sonuçta sadece oyun işin değil çoğunlukla medya tüketmek için kullanıyorum genelde en azından ekran tepki süresini öğrenebilseydik bu 5070 olanın eğer 7 ms ifalansa yine alırdım
Ben aldım bekliyorum bakalım

2k olan panellerin ms değeri 3ms bu %62 sRGB olan modellerin ms değeri ise 7ms hocam kaynaklarda o şekilde yazıyor.
Yukarıdaki attığım linktede panel bilgisi içerisinde diğer panellerin 3 ms olduğu gözüküyor zaten. Bu giriş seviyesi panel içinde araştırırsan 7ms olduğunu görebilirsin. Zaten hp nin %62sRGB yani %45NTCS panelleri 7ms dir.

2k olan panellerin ms değeri 3ms bu %62 sRGB olan modellerin ms değeri ise 7ms hocam kaynaklarda o şekilde yazıyor.
Yukarıdaki attığım linktede panel bilgisi içerisinde diğer panellerin 3 ms olduğu gözüküyor zaten. Bu giriş seviyesi panel içinde araştırırsan 7ms olduğunu görebilirsin. Zaten hp nin %62sRGB yani %45NTCS panelleri 7ms dir.
Hocam panel beni de düşündürüyor. Sence bu fiyat değerlendirilir mi? yoksa panel yüzünden almasam mı kararsız kaldım gerçekten.

Hocam HP nin sitesinde diğer bütün cihazlar için 7ms ve düşük mavi ışık yazıyor bu cihaz için bilgi verilmemiş bide şu linkteki cihazı buldum şimdi cihaz slim kasa 5070 ama 5060 ın kalın kasa olanın performansını vgeçer diyorlar fiyatnuygun gibi ne dersiniz

Bu arada teknik olarak 1920x1200, 1920x1080 çözünürlüğü 2k olarak tanımlayabiliriz. 2k,4k,8k gibi terimler yataydaki pixel sayısına göre kolay sınıflandırma yapmak için kullanılıyor. Yatayda 2000 pixel varsa 2k deniyor. Bizim 2k olarak bildiğimiz 2560x1440 da aslında 2.5k mesela :peepokalp:

@yakupblt hocam bu konudaki laptop alınır mı bu bütçe başka rakibi var mı

Hocam HP nin sitesinde diğer bütün cihazlar için 7ms ve düşük mavi ışık yazıyor bu cihaz için bilgi verilmemiş bide şu linkteki cihazı buldum şimdi cihaz slim kasa 5070 ama 5060 ın kalın kasa olanın performansını vgeçer diyorlar fiyatnuygun gibi ne dersiniz
Ekran kartı watt değeri kaç acaba bunun slim kasa olduğu için bakmak lazım. Ama paneli bariz bir şekilde daha kaliteli. Çok iyi bir seçenek gibi duruyor

Slim olan model watt ı düşük ama metal kasa daha iyi işlemci çok daha iyi ekran v.s düşündür dü beni bu arada burda ucuz ti olarak linki verilen 5070 ti olan acer nitroda slim kasa 85w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde slim olan omen yurtdışımda fat kasadan çok daha pahalı watt düşük olmasına rağmen premium hissi yüksek

@yakupblt hocam bu konudaki laptop alınır mı bu bütçe başka rakibi var mı
Valla hocam kağıt üzerindeki verilere göre eksileri de var artıları da var. Ama ben şahsi konuşuyim fikirlerini yanıltmasın kendinde araştır. Ben laptop alacak olsam bütçemde bu olsa alır geçerim. Niye böyle düşünüyorum diye soracak olursan bu fiyat bandında tam güç 5070 ve 32 gb ddr5 ramli bir cihaz yok. Eksiklerine gelecek olursak evet %62sRGB ve 1920x1200 bir panele sahip fakat burda unutulan bir nokta şu bu fiyat bandında rakipleri var daha iyi seçenekler sunuluyor da onlara mı yönelmiyoruz? Cihazın fiyatı 63.500₺ ve içerisinde 32 gb ram rtx5070 kombinasyonu var. Gayet iyi diye düşünüyorum . Eksiklerde öyle abartılacak bir eksik değil niye diye sorarsan ben kendi adıma konuşayım eğer ev ortamında kullanıyorsam monitöre bağlayıp kullanıyorum büyük ekranda işlerimi hallediyorum.(özellikle fps oyunu oynuyorsam büyük ekranda oynamayı tercih ediyorum.) Eğer diyorsan ki kardeşim benim laptopum dört dörtlük olacak ben özellikten ve paradan kısmam 70-80 verip daha iyi cihaz alınabilir. Burada kişinin tamamen beklentisi devreye giriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri