Çözüldü✓ Hangi Beyaz Akvaryum kasayı almalıyım

Reaksiyon skoru
24
Ana kartım msi pro b650 m e

önerirseniz de sizden ricam attığım tarz da önerirseniz sevinirim

( psu ile olması işime yarıyor daha sonra almak yerine şimdi böyle almak 8k fiyat ile fp ürünü olarak düşünüyorum )

Son düzenleme:
Ana kartım msi pro b650 m e

önerirseniz de sizden ricam attığım tarz da önerirseniz sevinirim

Lian Li markası varsa onu al derim son zamanlarda çok tercih ediliyor

Rampage çok dandirik gözüktü gözüme.

Rampage çok dandirik gözüktü gözüme.
Kasayı mendebur lemurun videosunda gördüm uzi kasa toplama videosu hoşuma gitti ama direk de almak istemiyorum sorup soruşturarak almayı seviyorum senden ricam neden dandik geldiğini açıklayabilirmisin fikrini merak ettim

Kasayı mendebur lemurun videosunda gördüm uzi kasa toplama videosu hoşuma gitti ama direk de almak istemiyorum sorup soruşturarak almayı seviyorum senden ricam neden dandik geldiğini açıklayabilirmisin fikrini merak ettim
Rampagenin hiçbir kaliteli ürününü göremedim bunca zaman hepsi fp dandirik ürün gibime geliyor bu benim şahsi görüşüm tabikide.

Asusu tavsiye ederim. Bi ara itopyada fiyatı baya uygundu.

Asusu tavsiye ederim. Bi ara itopyada fiyatı baya uygundu.
benim psu ile uyumlu olsun yeter rampagein beni çeken tek tarafı ekran olması ama yapmak istediğim kasa içine çok ters kalıyor asusu alacam gibi duruyor ama hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim psu ile uyumlu olsun yeter rampagein beni çeken tek tarafı ekran olması ama yapmak istediğim kasa içine çok ters kalıyor asusu alacam gibi duruyor ama hayırlısı
şöyle bir şey var çoğu markada 7 adet fan var bunda 4 daha sonra fan alayım dediğimde 3 tanesi 2k bandına geliyor 7k oluyor kasa toplamı şuan 7 k almak daha mnatıklı kalıyor bu seferde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir şey var çoğu markada 7 adet fan var bunda 4 daha sonra fan alayım dediğimde 3 tanesi 2k bandına geliyor 7k oluyor kasa toplamı şuan 7 k almak daha mnatıklı kalıyor bu seferde
Rampage de ekran olmayabilir hocam görseller de koyuyolar ama dahil olmuyor genelde.

Geri