Ram slotu kırık anakart çalışır mı

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
708
iade gelen bi anakartım var ram slotu kırık diye alıcı iade etti bende aldım, çalışır mı? diğer tırnakları sağlam

iade gelen bi anakartım var ram slotu kırık diye alıcı iade etti bende aldım, çalışır mı? diğer tırnakları sağlam
Çalışır ama stabil olur mu bilemem.

ben bi sorun olmaz diye tahmin ettimde baya korkutucu yorumlar okudum ne alakaki? Sebebi ne yane, oturur zanlımca
Ram slotu kırık mı bozuk mu ? kırıksa sabitlemen gerekir bozuksa o slot çalışmaz olur biter.

Alıcı kırıp geri mi yollamış :)
yok paket açtı, açarken de video çekmiş, kırılmış. %100 almamam lazım ama böyle şeref yoksunları insanların bedduasını alıp 2 kuruş için burnumdan gelmesini istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

155 kat patpataa + kartona sarmışım halbuki neden oldu bilmiyorum 100 kargom oldu bugüne kadar kargodan şikayetçi kimse yok

yok paket açtı, açarken de video çekmiş, kırılmış. %100 almamam lazım ama böyle şeref yoksunları insanların bedduasını alıp 2 kuruş için burnumdan gelmesini istemiyorum

155 kat patpataa + kartona sarmışım halbuki neden oldu bilmiyorum 100 kargom oldu bugüne kadar kargodan şikayetçi kimse yok
Ben art niyet ararım hocam.

param güvende?

haavaleyle yolladım fb den biri

nbolduys aoldu artık parayı attık atmamakta vardı ama adamlık bende kalsın yeter soruma cevap arıyorum artık kart bana gelcek test etcem ztaen 1 tane daha ram gelcek çalışmaazsa da parçalıcam atomlarına ama nolur ne biter
Hocam gelince denemeniz lazım. Çalışırsa iyi kötü bir sistem yapıp satarsanız.

Sadece mandalda ise sorun Çalışır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri