Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

hacı s26 almak çokta mantıklı gelmedi işlemciden kısmışlar bence hala s25 daha cazip

Ben çünkü özellikle almadım s26 çıkacak diye. 42 varsa alırım hemen. Şu anda vazgeçtim 17 pro düşünüyorum yurt dışı.
kasımda 41 e düz s25 almıştım şuan ultra kullanıyorum ve düz s25 baya arttı ama şuan s25 ultra çok mantıklı

1772050091822.webp

avrupanın içinden geçmişler kimse almaz ki :D

ben cahilsin anlamında demedim. iphone gibi kullanmaya çalışıyosun dedim. bunu deme sebebimde aynısını yapan bi arkadaşım. hakaret olarak demdim yanlış anlama. aldığın vibe da birisi değilim emin ol
o halde özür diliyorum. o tipleri biliyorsun burada bende ön yargılı şekilde öyle yaklaştım. fakat hocam dediğim gibi iphone gibi kullanmıyorum aksine tam bir samsung gibi kullanıyorum yaptığım şeyleri de anlatabilirim hatta seve seve.

o halde özür diliyorum. o tipleri biliyorsun burada bende ön yargılı şekilde öyle yaklaştım. fakat hocam dediğim gibi iphone gibi kullanmıyorum aksine tam bir samsung gibi kullanıyorum yaptığım şeyleri de anlatabilirim hatta seve seve.
estağfurullah. tercih meselesi ben de çok memnunum samsungdan. tam aksine iphone dan hiç haz etmiyorum. samsung ve android çokd ha özgür rahat hissettiriyo. ha tabi 2 cihaz kullanıyorum 17e yi bekliyorum 5 martta tanıtılacak sanırım. umarım 50k civarına gelir de alırım.

Düz s25 fiyatı düşer mi ? S24 alacağım yoksa. Hanım için kamera önemli hepdinde de aynı kamera varmış

Düz s25 fiyatı düşer mi ? S24 alacağım yoksa. Hanım için kamera önemli hepdinde de aynı kamera varmış
düşeceğini sanmıyorum. s26 snapdragone ile gelmedi ve fiyatı çok yüksek. s24 hepsiburada da 31k aşırı iyi fiyat yapıştır hiç 25 e falan bakma zaten s22 den beri aynı kamera paketi 26 da da devam ediyo

düşeceğini sanmıyorum. s26 snapdragone ile gelmedi ve fiyatı çok yüksek. s24 hepsiburada da 31k aşırı iyi fiyat yapıştır hiç 25 e falan bakma zaten s22 den beri aynı kamera paketi 26 da da devam ediyo
S25 işlemci ile rami daha iyi aradaki farka değer mi aklımı kurcalıyor. Fark 10 k ya inse 25 i alırım

S25 işlemci ile rami daha iyi aradaki farka değer mi aklımı kurcalıyor. Fark 10 k ya inse 25 i alırım
Arada şuan 18k civarı fark var ve asla değmez. Kesinlikle düşünme s24 al geç reis

Arada şuan 18k civarı fark var ve asla değmez. Kesinlikle düşünme s24 al geç reis
Bir kaç hafta bekleyeceğim hocam çok acelesi yok. Satıştan kalkmaz herhalde s24.

kamera performansına baktım. 17 pro max ile arasındaki fark açılmış :D yani 17pmx daha iyi çekiyor.
s24u dan sonra kamera da iyileştirme yapmamışlar mı?

17 pro maximi satıp s26u alacaktım bu kadar kamera farkı olmasaydı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri