Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerisi maks 3k

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
3000
Arkadaşlar 2-3k arasında kulak içi kulaklık önerisi lazım. Kulaklık 7/24 kulağımda desem yeridir. Gerek iş gereği gerek gündelik kullanım sürekli olarak kullanıyorum. Genelde müzik dinliyorum. Film izliyorum. Aynı anda 2 cihaza bağlanabilmesi önemli. Hem kulaklık hem laptop ile bağlanacağım.

pardon yanlış görmüşüm kulak içi kulaklık yazmışsınız jblin bi tane markası vardı fakat modelini hatırlamıyorum bakıp donucem arkadaşım kullaniyor gayet güzel size dönerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

jbl tune beam2 bütçeniz için tam yeterli f/p ürünü bence 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor hergun beraber çalışıyoruz zaten şarjı falanda iyi gidiyor tavsiye ederim

Soundcore By Anker markası tercih edebilirsin.

3.300 TL'ye Anker Soundcore Liberty 4 kullanıyorum, bundan birkaç sene önce ilk aldığım 'Life Note E' modelini de indirim ile bayağı uygun bir fiyata almıştım. Deneyimlediğim her iki kulaklıkta ses ve özellikle bass kalitesi açısından çok tatmin edici. Artık ses konusunda Anker tercih ediyorum, genel olarak fiyatları da uygun olduğunu düşündüğüm için.

Soundcore By Anker markası tercih edebilirsin.

3.300 TL'ye Anker Soundcore Liberty 4 kullanıyorum, bundan birkaç sene önce ilk aldığım 'Life Note E' modelini de indirim ile bayağı uygun bir fiyata almıştım. Deneyimlediğim her iki kulaklıkta ses ve özellikle bass kalitesi açısından çok tatmin edici. Artık ses konusunda Anker tercih ediyorum, genel olarak fiyatları da uygun olduğunu düşündüğüm için.
Galiba bunu alacağım, incelemeler sonucu baya beğendim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,734
Üyeler
193,122
Son üye
emresalgr
Geri