Öneri 9070xt geçmek mantıklı olur mu?

Nvidia değil bu sen 1K W al nolur nolmaz yatırımdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şşş sus ve bunları asla kimseye söyleme :D fırsat fırsattır
Nzxt c1000 ozaman

Frame gen nasıl açılıyor pek bilmiyorum. Aslında yetiyorda dlss olmayan oyunlarda biraz sıkıtnı
Tek kişilik oyunlarda bulunur genellikle. Gecikmeyi çok az artırır ama akıcılığı çok fazla artırır. Kare oluşturma adıyla görebilirsin eğer ayarlar türkçeyse. Grafik ayarlarında değil görüntü ayarlarında olur yani çözünürlüğü, dlss'i ayarladığın yerde. Çok fazla oyunda hem dlss hem de kare oluşturma bulunur. Bütün sony oyunları, ve son 5 yılda çıkan neredeyse tüm tek kişilik oyunlar diyeyim.

İşte bu sorunlar yüzünden uğraşasım yok satmakla ama iyi para ve elimde çürümesin

Hocam 850w da yeter bi zahmet bence
PG ile satabilirsiniz fakat olurda çakala denk gelirsen bir bakmışsın iade gelmiş kartın ama kutudan salatalık çıkabilir yanına kâr kalabilir çakalın o yüzden mümkünse bulunduğun şehirde teslim et elden satarken yada gelip alsınlar

Tek kişilik oyunlarda bulunur genellikle. Gecikmeyi çok az artırır ama akıcılığı çok fazla artırır. Kare oluşturma adıyla görebilirsin eğer ayarlar türkçeyse. Grafik ayarlarında değil görüntü ayarlarında olur yani çözünürlüğü, dlss'i ayarladığın yerde. Çok fazla oyunda hem dlss hem de kare oluşturma bulunur. Bütün sony oyunları, ve son 5 yılda çıkan neredeyse tüm tek kişilik oyunlar diyeyim.
Tlou serisine başlayacağım onda varmıdır

Nvidia değil bu sen 1K W al nolur nolmaz yatırımdır

Şşş sus ve bunları asla kimseye söyleme :D fırsat fırsattır
İlanda yok neyseki kart şuan olsaydı Uçar giderdi valla 🥲

PG ile satabilirsiniz fakat olurda çakala denk gelirsen bir bakmışsın iade gelmiş kartın ama kutudan salatalık çıkabilir yanına kâr kalabilir çakalın o yüzden mümkünse bulunduğun şehirde teslim et elden satarken yada gelip alsınlar
İşte yaş 18 reis araba vb sıkıntı o yüzden hiç bulaşasım yok satma işine. Yada şehir içi teslim veya tanıdığım yıllardır baba dostu bi abi var bilgisayarcı çok kez pc ye parça almıştım ondan. Ona bi miktar pay karşılığı ilana koydursam gelip mağazasından alsınlar ondan teslim alırım parayı o tarz bir şey olabilir 2k sını falan veririm en kötü

Arkadaşlar halihazırda kullandığım zotacın spider edition 4060 ti 16gb versiyonu var. Kutusu vb duruyor herşeyi var. Temizde kart yani ısı değerleri falanda gayet iyi garantisi 3-4 ay önce bitti zaten. 2. Elde satmayı düşünüyorum yaza doğru. Üstüne ekliyip 9070xt almayı düşünüyorum. Açıkçası 1080p de olsam 4060 ti ultra ayarlarda 60fps sınırında kalması beni tatmin etmiyor. Amd geçmek mantıklı mı sizce? Gidipte 5070e para vermek israf gibi geliyor. 12 gb vramı az buluyorum yanlışmıyım?
Amaç sadece rekabetçi oyunlar ise Valo cs gibi Kesinlikle düşünmeden alabilirsin. Ancak Nitro modelini almanı tavsiye ederim.

İşte yaş 18 reis araba vb sıkıntı o yüzden hiç bulaşasım yok satma işine. Yada şehir içi teslim veya tanıdığım yıllardır baba dostu bi abi var bilgisayarcı çok kez pc ye parça almıştım ondan. Ona bi miktar pay karşılığı ilana koydursam gelip mağazasından alsınlar ondan teslim alırım parayı o tarz bir şey olabilir 2k sını falan veririm en kötü
Ben sürekli satış yaptığım için sarı sitede öncelik elden satış focuslaniyorum varsa tanıdık eş dost akraba bulunduğum şehirde onları bana yonlendirtiyorum ki hem cash e kısa sürede ulaşayım hemde ürün elimden çıksın gerisi onlarda olsun şeklinde

Amaç sadece rekabetçi oyunlar ise Valo cs gibi Kesinlikle düşünmeden alabilirsin. Ancak Nitro modelini almanı tavsiye ederim.
dediğim gibi valoda sıralama kasıyorum hani okadar önemli değil gpu benim için işlemcim iyi yüksek hz yi besliyor ama çıkmış veya çıkacak kaliteli online oyunlarda vb ultra ayarlarda herşeyi fulleyip 100fps lerin üstüne çıkmak istiyorum sonuçta 1080p yim 9070xt ile çıkabilmem lazım. Ama tek sıkıntı elimdeki kartı elden çıkartmak. 40k veririz gpu ya o dert değil ama elimdeki 15k lık kart israf olmasın evde

Çakal çukalla muhatap olmak istemiyorsan ver gitsin bilgisayarcı tanıdığa, sattığın paranın 13-14K'sını bana ver üstünü sen al dersin. Bi tık düşüğe satıp karşılığında uğraşmamış olursun

Ben sürekli satış yaptığım için sarı sitede öncelik elden satış focuslaniyorum varsa tanıdık eş dost akraba bulunduğum şehirde onları bana yonlendirtiyorum ki hem cash e kısa sürede ulaşayım hemde ürün elimden çıksın gerisi onlarda olsun şeklinde
İşte bende yapabilirsem bilgisayarcı abim dediğim kişiye ilana koydurtsam almak isteyen gelsin dükkanına adamın. Satışdan pay vereyim maksat ben uğraşmiyim işi bilen adam satsın karını alsın cebine tabi kabul ederse

Geri