🔥İndirim HP Victus Ryzen AI 5 340 16GB 512GB SSD RTX5060-8GB 47199₺

Alıp iade ettiğim Game Garaj'da bile vardı fakat kronik yer etmiş HP'lerde oran çok yüksek(ti) o yüzden HP Victus görülünce otomatik sorulur.
hocam gameraider laptopla 3. haftamdayim yukteyken rrrr sesi geldi 2 3 saniyeligine cihaz kitlendi geri geldi 20 gunde 2 kez oldu islemci ram ssd ekran karti herhangi bir sikintida gozukmuyor sizce sorun nedir

hocam gameraider laptopla 3. haftamdayim yukteyken rrrr sesi geldi 2 3 saniyeligine cihaz kitlendi geri geldi 20 gunde 2 kez oldu islemci ram ssd ekran karti herhangi bir sikintida gozukmuyor sizce sorun nedir
O ses hoparlörden gelmiş olabilir belli bir ses paketi loopta kalıp PC ile beraber takılı kalabiliyor. Cihaz donması her şey olabilir ya. Bu olay yaşandığında olay yöneticisine (eventvwr) bir girdi satırı düşüyor mu log'ları incelemeni tavsiye ederim ama bulmak zor.

O ses hoparlörden gelmiş olabilir belli bir ses paketi loopta kalıp PC ile beraber takılı kalabiliyor. Cihaz donması her şey olabilir ya. Bu olay yaşandığında olay yöneticisine bir girdi satırı düşüyor mu incelemeni tavsiye ederim. (eventvwr)
bi girdi satiri dusmemis baktim ram ile ilgili olsa mavi ekran crash yerim de bilemedim yazilimsal bi sorun gibi hissettim donanimsal bisi oldugunu sanmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ses hoparlörden gelmiş olabilir belli bir ses paketi loopta kalıp PC ile beraber takılı kalabiliyor. Cihaz donması her şey olabilir ya. Bu olay yaşandığında olay yöneticisine (eventvwr) bir girdi satırı düşüyor mu log'ları incelemeni tavsiye ederim ama bulmak zor.
yükteyken oldu hocam 2 sindede oyüzden acaba i9 5070 ti 16 gbram sorun mu yaratiyor diye dusundum bide gameraider gen 3 ssd kullaniyor oyuzddn donanimlara dikkatli baktim biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,955
Üyeler
189,947
Son üye
Atall
Geri