Bütçe artarsa kablosuz xs1 artmazsa h2002p öneririm. Eğer yine bütçe artarsa kablolu fifine h3.Arkadaşlar maksimum 1500 TL ye oyuncu kulakligi ariyorum bu bütcede biraz koyup Havit H7 gibi bir tercihte bulunmalımıyım yoksa GamePower Jin 7.1 gibi kablolu kulakliklar mı tercih etmeliyim?
hocam biraz daha dişinizi sıkıp bütçenizi arttırmayı deneyin daha uzun ömürlü ve kaliteli kulaklıklar içinArkadaşlar maksimum 1500 TL ye oyuncu kulakligi ariyorum bu bütcede biraz koyup Havit H7 gibi bir tercihte bulunmalımıyım yoksa GamePower Jin 7.1 gibi kablolu kulakliklar mı tercih etmeliyim?
xs1 kafa destegi olmadigi halde rahatmidir 2k ya cikabilirim gibi ama kafamı ve kulaklarimi acitmamasi cok onemliBütçe artarsa kablosuz xs1 artmazsa h2002p öneririm. Eğer yine bütçe artarsa kablolu fifine h3.
kafa rahatlığı nasılGamebooster nemesis pro kullanıyorum çok memnunum
mesela hocam ne onerirsinizhocam biraz daha dişinizi sıkıp bütçenizi arttırmayı deneyin daha uzun ömürlü ve kaliteli kulaklıklar için
dostum bu kulaklık nerede 1500 ?Razer Blackshark V2 X (PlayStation) - PlayStation konsolu için Kablolu e-spor Kulaklık (240g, kardioid mikrofon, 50mm sürücüler, pasif gürültü engelleme, 3,5mm konektör) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Blackshark V2 X (PlayStation) - PlayStation konsolu için Kablolu e-spor Kulaklık (240g, kardioid mikrofon, 50mm sürücüler, pasif gürültü engelleme, 3,5mm konektör) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
xs1 kafa destegi olmadigi halde rahatmidir 2k ya cikabilirim gibi ama kafamı ve kulaklarimi acitmamasi cok onemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kafa rahatlığı nasıl
mesela hocam ne onerirsiniz
2.8dostum bu kulaklık nerede 1500 ?
Gamepower Aero Ultra Siyah Triple Mode (Kablosuz/Bluetooth/2.4G) Gaming (Oyuncu) KulaklıkBütçe artarsa kablosuz xs1 artmazsa h2002p öneririm. Eğer yine bütçe artarsa kablolu fifine h3.
Ben link eklediğimde amazon depoda 1500₺ 1 adet stok vardı.dostum bu kulaklık nerede 1500 ?
Kafa rahatlığı rahat bir kullanımı olduğunu söyleyebilirim başımı ağrıtmıyor 2-3 saatxs1 kafa destegi olmadigi halde rahatmidir 2k ya cikabilirim gibi ama kafamı ve kulaklarimi acitmamasi cok onemli
kafa rahatlığı nasıl
mesela hocam ne onerirsiniz
Güzel ses kasılıyorfps oyunlarinda nasik hocam
Ben ₺1500 civarın almıştım o fiyatta da önermem. Jak girişli ve sesi yetersiz. Kulaklık pedi hariç de malzeme kalitesi kötü.Ben link eklediğimde amazon depoda 1500₺ 1 adet stok vardı.