Çözüldü✓ Kulaklıkta 1500 TL gibi bir bütçede hangisi tercih edilir?

hyn0d

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar maksimum 1500 TL ye oyuncu kulakligi ariyorum bu bütcede biraz koyup Havit H7 gibi bir tercihte bulunmalımıyım yoksa GamePower Jin 7.1 gibi kablolu kulakliklar mı tercih etmeliyim?

Arkadaşlar maksimum 1500 TL ye oyuncu kulakligi ariyorum bu bütcede biraz koyup Havit H7 gibi bir tercihte bulunmalımıyım yoksa GamePower Jin 7.1 gibi kablolu kulakliklar mı tercih etmeliyim?
Bütçe artarsa kablosuz xs1 artmazsa h2002p öneririm. Eğer yine bütçe artarsa kablolu fifine h3.

hocam biraz daha dişinizi sıkıp bütçenizi arttırmayı deneyin daha uzun ömürlü ve kaliteli kulaklıklar için

Gamebooster nemesis pro kullanıyorum çok memnunum

Bütçe artarsa kablosuz xs1 artmazsa h2002p öneririm. Eğer yine bütçe artarsa kablolu fifine h3.
xs1 kafa destegi olmadigi halde rahatmidir 2k ya cikabilirim gibi ama kafamı ve kulaklarimi acitmamasi cok onemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamebooster nemesis pro kullanıyorum çok memnunum
kafa rahatlığı nasıl

hocam biraz daha dişinizi sıkıp bütçenizi arttırmayı deneyin daha uzun ömürlü ve kaliteli kulaklıklar için
mesela hocam ne onerirsiniz

dostum bu kulaklık nerede 1500 ?

xs1 kafa destegi olmadigi halde rahatmidir 2k ya cikabilirim gibi ama kafamı ve kulaklarimi acitmamasi cok onemli

kafa rahatlığı nasıl

dostum bu kulaklık nerede 1500 ?
2.8🫣

Gamepower Aero Ultra Siyah Triple Mode (Kablosuz/Bluetooth/2.4G) Gaming (Oyuncu) Kulaklık
https://app.hb.biz/lU5zOPpNgq7p mesela? butce arttirsam

kafa rahatlığı nasıl

Kafa rahatlığı rahat bir kullanımı olduğunu söyleyebilirim başımı ağrıtmıyor 2-3 saat

Ben link eklediğimde amazon depoda 1500₺ 1 adet stok vardı.
Ben ₺1500 civarın almıştım o fiyatta da önermem. Jak girişli ve sesi yetersiz. Kulaklık pedi hariç de malzeme kalitesi kötü.

Havit H2002P öneririm.

Bu fiyat aralığında kablosuz önermem. Ses verirken bile bağlantı kopmaları yaşanıyor. Mikrofonu da aktif kullanıyorsan hem ses hem mikrofonda, bu fiyat aralığındaki kablosuz kulaklıklar iyi çalışmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,845
Üyeler
190,276
Son üye
mqri
Geri