Öneri Düşük bütçe kulaklık önerisi

bütçe max nereye çıkar. bide neyde kullanacaksın type-c olması şart mı 3.5mm jack da olur mu
farketmez 3.5 mm de olurda maks 1000 falan olabilir bütçe dediğim gibi çok iyi bir şeye gerek yok biraz uzun ömürlü olsun yeterli ve ayrıca silikonlu kullanmıyorum applein earpods tarzı kulaklıkları kullanabiliyorum

farketmez 3.5 mm de olurda maks 1000 falan olabilir bütçe dediğim gibi çok iyi bir şeye gerek yok biraz uzun ömürlü olsun yeterli ve ayrıca silikonlu kullanmıyorum applein earpods tarzı kulaklıkları kullanabiliyorum
kz kulaklıklarına bakabilirsin bende kullanıyorum zstx modelini kullanıyorum çok kaliteli kulaklılar

arkadaşlar sağolun ama ben silikonlu kullanmıyorum yazdım oraya kulaklık şekli düz olaranları kullanıyorum

arkadaşlar sağolun ama ben silikonlu kullanmıyorum yazdım oraya kulaklık şekli düz olaranları kullanıyorum
apple earpodslar gerçekten güzel ve uzun yıllar iade eder mikrofon kaliteside çok iyi bence güzel bende bu tarz ilk çıkan earpods var o bile hala efsane çalışıyor mikrofonu vs gayet iyi

güzel bi ses kalitesi arıyorsan bunlar var babus silikonsuz istiyorsan zaten earpods dışında onun çakmasını yapanlardan vardı birde kablosuz dandik çakma firmalar vardı okdr

Geri