🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Son düzenleme:
saniye başına 1920 piksel dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'a çekip atman lazım video aşırı bulanık. Ayrıca ufoyu delux yerine classic olarak değiştir

Desktop Screenshot 2026.02.26 - 16.52.19.35.webp

bu sefer başarabildim mi acaba pek anlamıyorum kb

overdrive normal burda
Hızlı ve daha hızlı modlarını da at böyle. Biraz daha odak yaparsan yani ufolar daha net anlaşılır olursa daha iyi oluır. Bir de MBR açık değil değil mi?

bu sefer başarabildim mi acaba pek anlamıyorum kb

overdrive normal burda
video neden kasıyor en ufak fikrim yok belki telefonun şarjı yoktu ondandır

Hızlı ve daha hızlı modlarını da at böyle. Biraz daha odak yaparsan yani ufolar daha net anlaşılır olursa daha iyi oluır. Bir de MBR açık değil değil mi?
tamamdır şuan nasıl sizce çok var mı beni pek rahatsız etmedi ama oyuna vs girmedim daha

video neden kasıyor en ufak fikrim yok belki telefonun şarjı yoktu ondandır

tamamdır şuan nasıl sizce çok var mı beni pek rahatsız etmedi ama oyuna vs girmedim daha
Daha en iyi overdrive ayarını bulmadık oyuna girmeden önce ayarlaman gerekiyor bu ayarı. En önemli ayar bu zaten. Hızlı ve daha hızlı modlarını da atman lazım. Ayrıca MBR sync tarzı bir ayar varsa kapat.

Daha en iyi overdrive ayarını bulmadık oyuna girmeden önce ayarlaman gerekiyor bu ayarı. En önemli ayar bu zaten. Hızlı ve daha hızlı modlarını da atman lazım. Ayrıca MBR sync tarzı bir ayar varsa kapat.
mbr sync açıktı kapatıp yeniden çekiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,821
Üyeler
199,442
Son üye
demir35

Geri