Arama yoluyla yapılan taciz

merkezcan

80+
Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 6 aydır sürekli firmalar tarafindan aranıyorum şikayette bulundum fakat bir sonuç çıkmadı bu kişiyi nasıl bulabilirim bunu nasıl yapıyor olabilir bilgisi olan var mı yada bu işi yapan arkadaşlar ücreti karşılığında yardımcı olabilir mi

Son düzenleme:
Yaklaşık 6 aydır sürekli firmalar tarafindan aranıyorum en başlarda sadece beni arayıp başvurum olduğunu söyleyen firmalar daha sonra tum ailemi hatta işyerini arayarak benim adıma başvuru olduğunu söylüyor ( eminevim, avon, dişçi randevusu vs.) genel bir arama değil kesinlikle tum ailem aranıyor emin olmakla birileri bunu bilerek yapıyor şikayette bulundum fakat bir sonuç çıkmadı bu kişiyi nasıl bulabilirim bunu nasıl yapıyor olabilir bilgisi olan var mı yada bu işi yapan arkadaşlar ücreti karşılığında yardımcı olabilir mi artık kaldıramıyoruz bunları eminevim benden şikayetçi olacakmış 18 farklı yerden adıma başvuru yapılmış
Biri sizin adınıza firmalara başvuru oluşturuyor büyük ihtimalle. Bilgileri panelden buldu desek kimliğini nereden buldu? Eminevim kimliksiz başvuru almaz diye tahmin ediyorum.

Biri sizin adınıza firmalara başvuru oluşturuyor büyük ihtimalle. Bilgileri panelden buldu desek kimliğini nereden buldu? Eminevim kimliksiz başvuru almaz diye tahmin ediyorum.
Evet aklıma hiç bir fikir gelmiyor arkadaşlarımı nerden biliyor nasıl onlarıda aratıyor bilemiyorum daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım

Evet aklıma hiç bir fikir gelmiyor arkadaşlarımı nerden biliyor nasıl onlarıda aratıyor bilemiyorum daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım
Onları bulmak zor değil de kim neden sana bu kadar takıyor tanıdığın biridir bu büyük ihtimalle.

Onları bulmak zor değil de kim neden sana bu kadar takıyor tanıdığın biridir bu büyük ihtimalle.
Bu işi yapacak olupta çevremdeki herkesi tanıyan kimse yok. Kasıtlı zarar vermek amaçlı bir durum, en yakın arkadaşım dahi çevremdeki herkesi tanımaz.

Yaklaşık 6 aydır sürekli firmalar tarafindan aranıyorum en başlarda sadece beni arayıp başvurum olduğunu söyleyen firmalar daha sonra tum ailemi hatta işyerini arayarak benim adıma başvuru olduğunu söylüyor ( eminevim, avon, dişçi randevusu vs.) genel bir arama değil kesinlikle tum ailem aranıyor emin olmakla birileri bunu bilerek yapıyor şikayette bulundum fakat bir sonuç çıkmadı bu kişiyi nasıl bulabilirim bunu nasıl yapıyor olabilir bilgisi olan var mı yada bu işi yapan arkadaşlar ücreti karşılığında yardımcı olabilir mi artık kaldıramıyoruz bunları eminevim benden şikayetçi olacakmış 18 farklı yerden adıma başvuru yapılmış

Numaralarla beraber CİMER'e sonra da yakınındaki karakola şikayette bulun.

Arayan numaralar firmalarin bizzat kendisi bundan bir şey çıkmıyor ayrıca şikayettede bulundum polislerin umrunda değil hiçbir gelişme yok

Şirket olsun olmasın. Cimer'e yaz o zaman.

Cimerin verdiği cevap birimler çalışıyor bekleyiniz tarzı bir şey

Herkes öyle cevap verir. Kimse "Hemen hallettik beyefendi" demez. En azından yavaş da olsa hallolacak demektir. Ben çok o tarz şikayette bulundum.

Herkes öyle cevap verir. Kimse "Hemen hallettik beyefendi" demez. En azından yavaş da olsa hallolacak demektir. Ben çok o tarz şikayette bulu
Demek istediğinizi anlıyorum her şey hızlı olacak diye bir şey yok fakat 6 aydır süren bir durumdan bahsettiğim için artık bu durum tacizden ziyade itibar zedelemeye giriyor dediğim gibi eşim dahil ilimizde çalıştığı tüm sektördeki insanlari arıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri