Steam hesabım epic hesabım ve valo hesabım çalındı

musaff

80+
Reaksiyon skoru
11
başlıkta da belirttiğim gibi steam epic ve riot hesabım çalındı riot ve epic i geri aldım ama e posta yı değiştiremiyorum stem de ise şifremi ve e postamı değiştirmiş hiçbir şekilde giremiyorum stem desteğe talep gönderdim henüz bir şey yok yardım edebilicek var mı

steam desteğe başvur genelde yardımcı oluyorlar. ama epic için aynısını söylüyemiyeceğim. valoyu zaten bilmiyorum. bu arada hesabının şifresini ve e postanın şifresini değiştir hesabı geri aldıktan sonra

steam desteğe başvur genelde yardımcı oluyorlar. ama epic için aynısını söylüyemiyeceğim. valoyu zaten bilmiyorum. bu arada hesabının şifresini ve e postanın şifresini değiştir hesabı geri aldıktan sonra
2 saat önce talep gönderdim ama daha bir şey yok

üçü birden nasıl oldu

başlıkta da belirttiğim gibi steam epic ve riot hesabım çalındı riot ve epic i geri aldım ama e posta yı değiştiremiyorum stem de ise şifremi ve e postamı değiştirmiş hiçbir şekilde giremiyorum stem desteğe talep gönderdim henüz bir şey yok yardım edebilicek var mı
Steam baya iyi yardım ediyo bende çaldırmıştım 10 dkda geri aldım riotta yardımcı olur sanırsam ancak epic bilmiyom

valonun hesabım çalındı ksımı vardı arkadaşınkini geri almıştık bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,252
Üyeler
189,815
Son üye
tigertger
Geri